Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Aλλαγές στα ωράρια καταστημάτων "φέρνει" ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας σε Πάρο - Αντίπαρο και Κυκλάδες...

09 Οκτωβρίου 2020 23:05

Η διαβάθμιση σε 4 επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο κάθε περιοχής της Ελλάδας, αντιστοιχεί σε επίπεδα συναγερμού πάνω στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας της επικράτειας.

Όσον αφορά στα νησιά των Κυκλάδων τώρα, Άνδρος, Τήνος, Σύρος, Σέριφος, Σίφνος, Κίμωλος και Μήλος βρίσκονται στο "πράσινο" επίπεδο 1 - (ετοιμότητας)

Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Κουφονήσια, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Αμοργός βρίσκονται στο "κίτρινο" επίπεδο 2 - (επιτήρησης)

Τζιά, Κύθνος, Μύκονος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ίος, Σαντορίνη και Ανάφη βρίσκονται στο "πορτοκαλί" επίπεδο 3 - (αυξημένης επιτήρησης).

Τα νέα τώρα ωράρια που θα ισχύσουν, από την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, σε εστιατόρια και μπαρ στα νησιά ανάλογα με το επίπεδό τους στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας είναι τα εξής:

Στα νησιά επιπέδου 1: Tα καταστήματα θα είναι κλειστά 01:00 - 05:00 (εξαιρείται take away και delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ).

Στα νησιά επιπέδου 2 στα οποία περιλαμβάνεται η Πάρος και η Αντίπαρος: Tα καταστήματα θα είναι κλειστά 00:30 - 05:00 (εξαιρείται take away και delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ.)

Στα νησιά επιπέδου 3: Τα καταστήματα θα είναι κλειστά 00:00 - 05:00 (εξαιρείται take away και delivery με απαγόρευση πώλησης αλκοόλ).

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr