Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλή διάκριση για την Πάρο: Και στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης και νησί για διακοπές το χειμώνα μαζί με Μήλο και Σαντορίνη

12 Οκτωβρίου 2020 16:26

Ακόμη μια παγκόσμια διάκριση απέσπασε η Πάρος, για το 2020 και μάλιστα στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, αποδεικνύοντας ότι οι τουρίστες εμπιστεύονται το Κυκλαδίτικο νησί για τις διακοπές τους .

Το διεθνές περιοδικό Conde Nast Traveller βράβευσε και κατέταξε την Πάρο στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης στο πλαίσιο  του Readers' Choice Awards 2020 που αναδεικνύει τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για το 2020, βάση της ταξιδιωτικής εμπειρίας των αναγνωστών.

Το πανέμορφο Αιγαίο είναι σίγουρα η ωραιότερη των θαλασσών της Ευρώπης και το νερό στα Κυκλαδίτικα νησιά, όπως η Πάρος , η Σαντορίνη και η Μήλος , είναι ακόμη ζεστό το χειμώνα".

Αυτά αναφέρει το δημοφιλέστερο περιοδικό στο κόσμο το Conde Nast Traveller προτρέποντας τους αναγνώστες του να επισκεφθούν τα συγκεκριμένα νησιά που αποτελούν ιδανικό προορισμό για το χειμώνα.

Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού, που την διαβάζουν πάνω από 600 χιλιάδες αναγνώστες, αναφέρει στο άρθρο με τίτλο «Οι καλύτεροι προορισμοί με ήλιο το χειμώνα» : «..

.Επειδή είμαστε περιορισμένοι δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσουμε εντελώς μια ηλιόλουστη απόδραση...», σημειώνοντας παράλληλα ότι έχουν αρθεί οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr