Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις ομορφιές της Πάρου μας ξεναγεί ο STAN Αντιπαριώτης με το νέο τραγούδι του

15 Οκτωβρίου 2020 15:46

Το music video για το νέο τραγούδι του STAN Aντιπαριώτη με τίτλο «Να Ξαναρθείς» μόλις έκανε επίσημη πρεμιέρα στο YouTube.

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής και δημιουργός, βάζοντας όλη την αγάπη του για το τραγούδι, δημιούργησε το «Να Ξαναρθείς» μαζί με την ομάδα της Icon Music και του Σίμου Κύναλη.

«Να ξαναρθείς, να κοιμηθούμε αγκαλιά, μέχρι τα αστέρια να φτάσει η φωτιά… Να ξαναρθείς, να πάρει χρώμα ο ουρανός, μην αργείς να ξαναρθείς…», ερμηνεύει ο STAN Aντιπαριώτης στο νέο ερωτικό κομμάτι του.

Το «Να Ξαναρθείς» είναι ένα τραγούδι με ιδιαίτερη εκφραστική δυναμική και λαϊκό ηχόχρωμα.

H νέα δουλειά του ταλαντούχου δημιουργού αλλά και η νοσταλγική ερμηνεία του στο «Να Ξαναρθείς» είναι ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, που μας γεμίζει αναμνήσεις αλλά και μαγικές εικόνες από τις ομορφιές της Πάρου, το αγαπημένο νησί του STAN Αντιπαριώτη, το οποίο αποτελεί τον τόπο της καταγωγής του.

Τα γυρίσματα για το video clip του τραγουδιού πραγματοποιήθηκαν στο κυκλαδίτικο νησί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μάνου Δεδεβέση.

Το νέο single του STAN Aντιπαριώτη ήταν διαθέσιμο την τελευταία εβδομάδα αποκλειστικά στο Spotify, ενώ έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay.

Το «Να Ξαναρθείς» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Icon Music Records.

hit-channel.com

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr