Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Το APEROL «ταξιδεύει» εικόνες του νησιού παντού στον κόσμο!

16 Ιουνίου 2021 22:15

Ένα δροσιστικό, τέλειο απεριτίφ με πορτοκαλί χρώμα, υπέροχο και φωτεινό σαν τον καλοκαιρινό ήλιο της Πάρου, είναι ικανό να «ταξιδέψει» μαγευτικές εικόνες από τοπία του νησιού παντού στον κόσμο!

Και εξηγούμαστε: H Ιταλική εταιρεία APEROL/CAMPARI και οι εκπρόσωποι αυτής στην Ελλάδα, ζήτησαν από το Δήμο Πάρου να λάβουν άδεια ώστε να κάνουν χρήση χώρων σε όμορφα σημεία του νησιού, προκειμένου να προωθήσουν διαφημιστικά το απεριτίφ APEROL στις χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία η οποία είναι ως γνωστόν παγκόσμιας εμβέλειας.

Σύμφωνα με το marketing project, το προϊόν θα διαφημιστεί με γνώμονα την τήρηση της κείμενης νομοθεσίας αναφορικά με τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και στην πολιτισμική φυσιογνωμία του νησιού.

Από την πλευρά του ο Δήμος, έχει ήδη ζητήσει από την εταιρεία την παροχή ανταποδοτικών ωφελημάτων για το νησί. Τα ωφελήματα αυτά αφορούν σε παροχές για «έξυπνες», πρωτοποριακές λύσεις, οι οποίες θα προστατεύσουν το περιβάλλον της Πάρου και θα είναι φιλικές προς τη διατήρηση της φύσης του νησιού.

Πέρα όμως από τα ανταποδοτικά οφέλη, η προβολή του APEROL σε διεθνές επίπεδο θα «ταξιδέψει» πανέμορφα τοπία του νησιού παντού στον κόσμο καθώς εκατομμύρια μάτια θα δουν, θα θαυμάσουν και θα επιθυμήσουν να βρεθούν στον μαγευτικό τόπο που λέγεται Πάρος! Το ολοφώτεινο απεριτίφ με το έντονο χρώμα του ηλιόλουστου νησιού, θα «αποπλανήσει» τις αισθήσεις και θα μεταφέρει παντού στον κόσμο το μήνυμα ότι το μοναδικό φως της Πάρου, στην καρδιά του Αιγαίου και των Κυκλάδων, είναι πράγματι σαγηνευτικό!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr