Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Θανατηφόρο τροχαίο στο Ναύπλιο έκοψε το νήμα της ζωής 34χρονης γυναίκας από τον Πρόδρομο

20 Ιουλίου 2021 12:29

Η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού σε τροχαίο δυστύχημα στο Ναύπλιο μιας νέας γυναίκας από την Πάρο σκόρπισε θλίψη στο νησί.

Σύμφωνα με το argolida 24, τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Ιουλίου, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά στην περιοχή Εξώστης στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Ασίνης με αποτέλεσμα μια 34χρονη γυναίκα παριανής εντοπιότητας να χάσει τη ζωή της και δύο ακόμη άτομα να τραυματιστούν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Χθες (19.7.2021) το πρωί, στο 3ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου – Τολού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός και επέβαινε 34χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 34χρονης και τον τραυματισμό των ανωτέρω οδηγών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Η εξόδιος ακολουθία για την παριανή 34χρονη θα τελεστεί στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη στον Πρόδρομο την Τετάρτη 21 Ιουλίου. Εκεί συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα που το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο αναπάντεχα.

Το psts.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα βαθιά, ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της θανούσης.

troxaio argolida2

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr