Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Σημαντικά Βρετανικά ταξιδιωτικά περιοδικά «υμνούν» το νησί ως top προορισμό διακοπών!

21 Ιουλίου 2021 15:48

Η Πάρος, μεταξύ άλλων νησιωτικών προορισμών της Ελλάδας, «φιγουράρει» στις σελίδες σημαντικών ταξιδιωτικών περιοδικών της Βρετανίας ως ιδεώδης τόπος για διακοπές για όλα τα γούστα και μάλιστα όπως αναφέρεται, αποτελεί, ανάμεσα σε άλλα δημοφιλή νησιά, κορυφαίο προορισμό και για διακοπές πολυτελείας.

Συγκεκριμένα, το αρχαιότερο Βρετανικό περιοδικό με θέμα τα ταξίδια, το Wanderlust, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας για την άντληση φωτογραφικού και πληροφοριακού υλικού, παρουσίασε στο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου 2021, 20σέλιδο αφιέρωμα στους νησιωτικούς «παραδείσους» του Αιγαίου και του Ιονίου, με εξώφυλλο αφιερωμένο στην Ελλάδα υπό το τίτλο «Escaping the crowds in the Greek Islands».

Εκτός από τον «ύμνο» στις ομορφιές της Πάρου, το Wanderlust εκθειάζει τα «θέλγητρα» και άλλων νησιών των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, των Επτανήσων, των Σποράδων, του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Σάμος, Χίος, Ικαρία, Πάτμος, Σύμη, Τήλος, Νίσυρος, Αστυπάλαια, Άνδρος, Τήνος, Σύρος, Αμοργός, Σκόπελος, Σκύρος, Αλόννησος, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κύθηρα Σαμοθράκη, και φυσικά Πάρος, συνθέτουν για το Wanderlust το μαγευτικό «πανόραμα» των ιδανικών διακοπών στη Ελλάδα!

Εξάλλου και το σημαντικότερο trade περιοδικό τουρισμού πολυτελείας του Ηνωμένου Βασιλείου, το Aspire, στο τεύχος Ιουλίου 2021 έχει έντονο «άρωμα» Πάρου και Κυκλάδων! Σε 4σέλιδο αφιέρωμά του, παρουσιάζει την Πάρο, τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Σέριφο ως top προορισμούς για διακοπές ανέσεων, πολυτέλειας και ευεξίας, προωθώντας έτσι τη δημιουργία πακέτων διακοπών πολυτελείας από Βρετανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr