Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προορισμός Πάρος: Οι διακοπές του Αυγούστου είναι εδώ! Πρωτοφανής κοσμοπλημμύρα στο λιμάνι (Βίντεο)

31 Ιουλίου 2021 18:04

Τεράστια ήταν η κίνηση λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Ιουλίου στο λιμάνι της Πάρου. Καρφίτσα δεν έπεφτε όταν δύο πλοία προερχόμενα από Πειραιά, το Blue Star Delos και το Blue Star Naxos, αφίχθησαν «απελευθερώνοντας» στο χώρο του λιμανιού χιλιάδες επισκέπτες και οχήματα που προκάλεσαν «έμφραγμα» μέσα σε συνθήκες αφόρητου καύσωνα!

Η ανελέητη ζέστη και το αδιαχώρητο, δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που όμοιό του δύσκολα έχει ξαναζήσει η Πάρος. Όπου φύγει – φύγει οι παραθεριστές του φετινού Αυγούστου εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα για διακοπές, και οι πρωτοφανείς σχεδόν εικόνες κοσμοπλημμύρας στο λιμάνι, είναι αδιάψευστες της επιθυμίας των περισσότερων να πάρουν βαθιές ανάσες ανάπαυλας και δροσιάς μακριά από την συνήθη καθημερινότητα στην πόλη. Και ο Αύγουστος δεν έχει μπει ακόμα επίσημα…

Επί ποδός βρίσκονται και οι Λιμενικές Αρχές του νησιού μεριμνώντας επισταμένως για ελέγχους σχετικά με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας και τάξης στο χώρο του λιμανιού όπου η κατάσταση είναι επιβαρυμένη.
Χαρακτηριστικό άλλωστε της φετινής κοσμοσυρροής είναι ότι από τα 400 οχήματα του πλοίου Blue Star Delos που κατέπλευσε στο νησί πριν το μεσημέρι του Σαββάτου 31 Ιουλίου, τα 200 αποβιβάστηκαν στην Πάρο.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες εκατοντάδες οχήματα αναμένεται να αποβιβαστούν στο νησί και από τα επόμενα δρομολόγια των πλοίων.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr