Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: To νησί «φιγουράρει» ως top προορισμός στις προτιμήσεις διεθνούς ταξιδιωτικού κοινού!

01 Δεκεμβρίου 2021 19:43

Μεταξύ των καλύτερων 10 νησιών της Ευρώπης για διακοπές, βρίσκονται 6 νησιά της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και η Πάρος!

Την είδηση ανέδειξε το έγκυρο Ολλανδικό ταξιδιωτικό μέσο Griekenland με αφορμή τη σπουδαία διάκριση που έλαβαν 6 Ελληνικά νησιά στα Readers Choice Awards του κορυφαίου παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler.

Τα Ελληνικά νησιά που ψηφίστηκαν στο top 10 της Ευρώπης είναι τα εξής: Κρήτη, Ύδρα, Πάρος, Ρόδος, Ζάκυνθος και Μύκονος. Μάλιστα το Griekenland εκθειάζει την Πάρο στο Ολλανδικό κοινό αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι το νησί θεωρείται η εναλλακτική της Μυκόνου με έξοχους τουριστικούς προορισμούς τη Νάουσα και την Παροικία και με αεροδρόμιο που προσελκύει μερικές απευθείας πτήσεις από το εξωτερικό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σημειώνεται, ότι η αναπαραγωγή από το Griekenland της διάκρισης που κέρδισε η Πάρος στις προτιμήσεις των διεθνών αναγνωστών του Conde Nast Traveler, αποτελεί τεράστια προβολή για το νησί στο Ολλανδικό ταξιδιωτικό κοινό.

Σύμφωνα πάντα με το Griekenland, η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση μεταξύ του top 20 των καλύτερων χωρών για διακοπές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα