Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Πάρος σε ταξιδιωτικά προγράμματα αεροπορικών εταιρειών

21 Ιανουαρίου 2022 16:49

Στα ταξιδιωτικά προγράμματα της EMIRATES "πρωταγωνιστούν" πολλά νησιά των Κυκλάδων με ειδική αναφορά στην Πάρο, τη Μήλο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και τη Νάξο.

Όπως αναφέρει στην ταξιδιωτική ιστοσελίδα της η αεροπορική εταιρία"το κύριο αξιοθέατο στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων είναι η Σαντορίνη με τους εντυπωσιακούς ηφαιστειακούς βράχους και τους βραχώδεις σχηματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Καλντέρας, ενός παλιού κρατήρα και ενός από τα πιο πολυφωτογραφημένα αξιοθέατα στην Ελλάδα".

Για τη Μύκονο αναφέρει ότι είναι γνωστή ως το νησί των πάρτι και παραπέμπει στους γείτονές της την Πάρο , τη Μήλο και τη Νάξο που αποτελούν "πιο ήσυχες επιλογές".

Στο μεταξύ, σε συνεργασία της με την ελληνική αεροπορική εταιρία Sky Express, η Condor διευρύνει σημαντικά το δίκτυο δρομολογίων της στη χώρα μας το ερχόμενο καλοκαίρι. Μαζί με το νέο συνεργάτη της, οι πελάτες της Condor θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε 11 επιπλέον προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι η Πάρος και η Λέσβος.

Η Condor πετά απευθείας σε 17 προορισμούς της Ελλάδας και τα αεροδρόμια αναχώρησης από τη Γερμανία είναι η Φρανκφούρτη, το Μόναχο, το Ντίσελντορφ, το Βερολίνο, το Αμβούργο και η Λειψία.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα