Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Διακοπή κυκλοφορίας επί της Επαρχιακής Οδού Παροικιάς – Νάουσας, λόγω αποκατάστασης του οδοστρώματος

09 Μαϊος 2022 19:53

 Ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι την Τρίτη 10 Μάιου 2022, θα υπάρξει διακοπή νερού από τις 07:00 μέχρι τις 14:00 στην περιοχή του Έλητα και στην περιοχή από το Νεκροταφείο μέχρι την Δεξαμενή των Αγ. Αναργύρων Παροικιάς, λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Επίσης, ενημερώνουμε τους διερχόμενους οδηγούς και τους κατοίκους στην περιοχή Αγ. Φωτεινή Παροικιάς, ότι από την Τρίτη 10 Μαΐου 2022 και μέχρι την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, θα υλοποιούνται εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος από τη διασταύρωση Λευκών-Νάουσας (κατάστημα Φρουτεμπορική) μέχρι τη διασταύρωση για Πυργάκι (αντιπροσωπία οχημάτων Peugeot).

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί των διερχόμενων οχημάτων και οι περίοικοι να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες και τη φωτεινή σήμανση στην περιοχή του εργοταξίου. Επίσης, εφόσον είναι εφικτό, να χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους τις εναλλακτικές οδεύσεις της περιοχής.

Η ΔΕΥΑΠ ζητά την κατανόηση των κατοίκων και των επαγγελματιών της περιοχής για τις οχλήσεις που θα δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα