Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: «Ένιωσα σαν να έζησα το πιο όμορφο όνειρο» - Super Model εκθαμβωτικής ομορφιάς σε ρομαντικό γάμο με ηθοποιό στην Πάρο! (Βίντεο)

21 Ιουνίου 2022 22:01

«Ένιωσα σαν να έζησα το πιο όμορφο όνειρο» έγραψε στο instagram η Γερμανίδα ξανθιά καλλονή Τόνι Γκαρν μετά τον ρομαντικό γάμο της στην Πάρο, πλάι στο κύμα, στο μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη, με τον Βρετανό ηθοποιό Άλεξ Πέτιφερ.

Τι κι αν μεγάλωσε σε τρεις πόλεις, το Αμβούργο, το Λονδίνο και την Αθήνα, τι κι αν «έγραψε» χιλιόμετρα στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου λαμβάνοντας διεθνείς διακρίσεις, τι κι αν είδε τον εαυτό της στα εξώφυλλα των πιο διάσημων περιοδικών στον κόσμο, το super model Τόνι Γκαρν, θέλησε ο γάμος της να γίνει στην πανέμορφη Πάρο που αποτελεί τον αγαπημένο της προορισμό!

Η εκθαμβωτική 29χρονη Τόνι, η οποία στο παρελθόν (2013 – 2014) ήταν σε σχέση με τον χολυγουντιανό σταρ Λεονάρντο Νι Κάπριο, ανήκει στα πιο επιτυχημένα παγκοσμίως μοντέλα καθώς το 2010 κατέλαβε την 11η θέση στην ιστοσελίδα «models.com». Έχει επίσης πλούσια φιλανθρωπική δράση σε παγκόσμιο επίπεδο αγωνιζόμενη για έναν καλύτερο κόσμο.

Μαζί με τον 32χρονο σύζυγό της Άλεξ Πέτιφερ και την 11 μηνών κόρη τους, απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Πάρο, νησί στο οποίο τέλεσαν την Κυριακή τον δεύτερο γάμο τους, αφού τον Οκτώβριο του 2020 είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά στο Αμβούργο.

Στο ρομαντικό γαμήλιο σκηνικό στη αγαπημένη τους Πάρο, δίπλα στη θάλασσα, εκείνη επέλεξε ένα λευκό, μακρύ αέρινο νυφικό με πέπλο στα μαλλιά, δημιουργία διάσημου Λιβανέζου σχεδιαστή, και ο σύζυγός της ένα κρεμ κοστούμι με λευκό πουκάμισο.

Καμία παραφωνία λοιπόν στην απλή τελετή που όπως άλλωστε η ίδια η Γκαρν εξομολογήθηκε, ήταν το πιο όμορφο όνειρό της!

  {https://www.instagram.com/p/CfCfqvyD8iF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dc11f7c8-3df1-4a3d-9df4-5c8e29847527}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα