Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Η Νάουσα παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και 16 ώρες – Εκτεταμένη βλάβη και προσπάθειες αποκατάστασης… (Βίντεο + Φωτό)

03 Ιουλίου 2022 13:53

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η κατάσταση που βιώνουν κάτοικοι και τουρίστες στη Νάουσα καθώς ο οικισμός παραμένει χωρίς ρεύμα εδώ και 16 περίπου ώρες.

Κι ενώ από τις 9:30 το βράδυ του Σαββάτου οπότε και συνέβη η αιφνίδια διακοπή, η νύχτα στην κοσμοπολίτικη Νάουσα που ήταν κατάμεστη από κόσμο εξελίχθηκε… «ρομαντικά» καθώς οι περισσότεροι με κεριά, φακούς ή φως από τα κινητά τους αντιμετώπισαν την αναπάντεχη κατάσταση με στωικότητα, σήμερα το πρωί τα πρώτα προβλήματα από την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος έγιναν εμφανή.

Το πρωί ωστόσο της Κυριακής 3/7 το ρεύμα αποκαταστάθηκε σε ορισμένες περιοχές για λίγο, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της Νάουσας εξακολουθούσε να μην τροφοδοτείται με ρεύμα. Αιτία του προβλήματος είναι εκτεταμένη βλάβη σε υπογειοποιημένο καλώδιο το οποίο δεν μπόρεσε να αντέξει το φόρτο της ζήτησης για ρεύμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=9n84YhtSAaQ}

naoussa diakopi 011

Τεχνικά κλιμάκια εργάζονται όλες αυτές τις ώρες για να επιλύσουν το πρόβλημα και να επανέλθει το ρεύμα, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η ζημία είναι μεγάλη και οφείλεται στο γεγονός ότι οι υπάρχουσες υποδομές δύσκολα μπορούν να αντέξουν την τεράστια ζήτηση για ρεύμα στην περιοχή της Νάουσας. Με τη ζημία στην ηλεκτροδότηση πιθανώς σχετίζεται και το γεγονός ότι οι ανεμογεννήτριες στο νησί δεν λειτουργούν.

Πληροφορίες κάνουν λόγο για αποκατάσταση μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσει σαφή απάντηση για την ώρα ηλεκτροδότησης της Νάουσας.

naoussa diakopi 012

naoussa diakopi 013

naoussa diakopi 014

naoussa diakopi 015

Πάρος: Στο σκοτάδι η Νάουσα – Αιφνίδια πολύωρη διακοπή ρεύματος στον οικισμό

{https://www.youtube.com/watch?v=VTnBzjGLXBM}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα