Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος – Πάρκο Πάρου: Το «φουσκωμένο» αντίτιμο και η καταστρατήγηση της συμφωνίας «έφεραν» τέλος της ελεγχόμενης στάθμευσης ;

19 Ιουλίου 2022 20:43

Πρόσφατα, το Δ.Σ. του Πάρκου Πάρου, μετά από αίτημα της εταιρείας που διαχειρίζεται το αναψυκτήριο, είχε συναινέσει στην δοκιμαστική και περιορισμένη (40 περίπου θέσεων) επιβολή ελεγχόμενης στάθμευσης, σε τμήμα του χώρου του parking του Πάρκου.

Η παραχώρηση θα ίσχυε περίπου έως τις10/9/2022 και θα είχε ως στόχο την διατήρηση της τάξης κατά την περίοδο αιχμής, ώστε να εξυπηρετείται η λειτουργία του αναψυκτηρίου, ενώ προβλεπόταν και κάποιο χαμηλό αντίτιμο.

Ωστόσο, μετά την δοκιμαστική έναρξη της λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία διαχείρισης φαίνεται να αθέτησε τη συμφωνία με το Δ.Σ. και κατέλαβε ολόκληρο το χώρο του parking, πλέον δηλαδή των 40 συμφωνημένων θέσεων, ενώ ταυτόχρονα επέβαλε ένα αντίτιμο μεγαλύτερο του προσυμφωνηθέντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των ανωτέρω, υπήρξαν διαμαρτυρίες επισκεπτών του Πάρκου, κυρίως λουομένων, τόσο για το «φουσκωμένο» αντίτιμο όσο και για την μετατροπή σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης ολόκληρου του parking.

Κατόπιν τούτων, το Δ.Σ. του Πάρου συνεδρίασε και ομόφωνα αποφάσισε να αποστείλει επιστολή προς την εταιρεία, σύμφωνα με την οποία, κατά πληροφορίες, ζητά να επανέλθει ο χώρος του parking στην αρχική του κατάσταση και να είναι ελεύθερος για όλους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα