Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «μήλο της έριδος» μεταξύ Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα!

07 Αυγούστου 2022 16:00

Κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη, αυτή του ΣΚΑΪ, θα βρει η νέα τηλεοπτική σεζόν την Φαίη Σκορδά, ενώ ο μέχρι πρότινος συμπαρουσιαστής της, ο Γιώργος Λιάγκας, θα παρουσιάζει το Πρωινό μαζί με τη Δούκισσα Νομικού στον ΑΝΤ1.

Οι δύο πρώην σύζυγοι και τηλεοπτικοί παρτενέρ που θα βρίσκονται εφεξής «απέναντι» στις συχνότητες δύο διαφορετικών καναλιών, σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν ήδη τα πρόσωπα εκείνα που θα μπουν στην ομάδα τους και θα τους πλαισιώσουν.

Ένα «δυνατό» όνομα για το οποίο ερίζουν Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας, είναι αυτό της παριανής σεφ Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Και οι δύο τη θέλουν στις εκπομπές τους, αλλά απ΄ότι φαίνεται η αγαπημένη Αργυρώ ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τον ΣΚΑΪ, διεκδικήθηκε σθεναρά από τον ΑΝΤ1 με τον οποίο βρίσκεται ένα βήμα πριν την υπογραφή για τη συμμετοχή στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού!

Η Αργυρώ, που έχει τον δικό της, μοναδικό τρόπο να μας καθηλώνει στους δέκτες μας καθώς παρουσιάζει πάντοτε μαγειρικές συνταγές πεντανόστιμες με μια εξαιρετική μεταδοτικότητα, βήμα – βήμα και απλά, έχει την σπουδαία ικανότητα να μας κάνει όλους σεφ από το σπίτι μας! Της ευχόμαστε μια δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα