Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Με ένα όμορφο, κεφάτο Πανηγύρι γιόρτασε η Αλυκή την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος! (Βίντεο)

07 Αυγούστου 2022 19:46

Με ένα υπέροχο, νησιώτικο, παραδοσιακό πανηγύρι, τίμησε η Αλυκή το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Πολύς ο κόσμος στο νέο λιμάνι, εκεί όπου το πάλκο με τη ζωντανή ορχήστρα και τα τραγούδια ζωντάνεψαν την ατμόσφαιρα και όλοι σαν μια παρέα χόρεψαν και γλέντησαν με την καρδιά τους στο ρυθμό του μπάλου!

Το επιτυχημένο πανηγύρι διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγκαιριάς και στον κόσμο προσφέρθηκαν παραδοσιακά εδέσματα όπως ψητό ψαράκι με συνοδευτικά.

alyki 223

{https://www.youtube.com/watch?v=xE-YEpBXsO8}

Η βραδιά εξελίχθηκε υπέροχα με κέφι και ζωντάνια και η γοητευτική παραθαλάσσια Αλυκή έγινε μια φιλόξενη «οικοδέσποινα» που τα φώτα της νύχτας την έκαναν ακόμα πιο μαγευτική στα μάτια όλων!

Γνωστή για το «δυνατό» στίγμα της επίσης στον γαστρονομικό χάρη της Πάρου, η Αλυκή προσφέρει ανεπανάληπτες γαστρονομικές εμπειρίες στο ειδυλλιακό της περιβάλλον!

alyki 224

alyki 225

alyki 226

alyki 227

alyki 228

Ένα all – day κατάστημα που αποτελεί σίγουρα must προορισμό εκεί, είναι το εξαιρετικό Restaurant- Ouzeri – café «Nikoleta».

nikoletta 22

 

Σε προνομιακή θέση στην παραλία της Αλυκής με θέα το νέο λιμάνι, είναι ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ και σας περιμένει για ολόφρεσκα πρωινά, απολαυστικά καφεδάκια, νόστιμους ουζομεζέδες και γευστικά πιάτα με ποιοτικές φρέσκες πρώτες ύλες, μαγειρεμένες με μεράκι και αγάπη! Το φιλικό περιβάλλον εξυπηρέτησης σε συνδυασμό με την ακαταμάχητη θέα και τις θεϊκές του γεύσεις, κάνουν το «Nikoleta» τον απόλυτο προορισμό γαστρονομίας στην Αλυκή!

nikoletta 23

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/1217547165747145}

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/740172597075241}

{https://www.instagram.com/tv/Cg7dZDLl0JZ/?utm_source=ig_web_copy_link}

@parianostypos Πάρος Αλυκή Εορτσμός Μεταμόρφωση ρου Σωτήρος #greec #nisia #kyklades #summer #summer2022 #panigiri ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

@parianostypos Πάρος Αλυκή Εορτσμός Μεταμόρφωση ρου Σωτήρος #greec #nisia #summsr #summer2022 #foryoupage ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα