Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η χαμένη βέρα, ο απρόσμενος τρόπος που βρέθηκε και… που θα αποκτήσετε τις δικές σας βέρες!

17 Αυγούστου 2022 22:14

Μια γυναίκα από τη Μασαχουσέτη παραλίγο να χάσει για πάντα τη βέρα της σε ένα ποτάμι, αλλά ευτυχώς, αυτή και ο σύζυγός της είχαν την τύχη με το μέρος τους για να την πάρουν πίσω. 

Η Λιν και ο σύζυγός της  βρίσκονταν με το σκάφος τους στη μαρίνα του ποταμού, όταν έγινε το συμβάν. Η γυναίκα έβγαλε τη βέρα της και άλλα δαχτυλίδια που φορούσε για να βάλει αντηλιακό. Τα τοποθέτησε στην τσέπη του πουκαμίσου του συζύγου της, κάτι που δεν ήταν τελικά καλή ιδέα, γιατί μόλις ο άντρας της ζεστάθηκε, έβγαλε το πουκάμισο και το άφησε στην άκρη. Το ατύχημα δεν άργησε να γίνει και το πουκάμισο από τον άνεμο που φυσούσε βρέθηκε στο νερό. Δύο από τα δαχτυλίδια της Λιν έμειναν στην αποβάθρα, αλλά η βέρα της έπεσε ακριβώς στο ποτάμι.

veres02

Κατά τύχη, η ομάδα καταδύσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Κέιμπριτζ διατηρούσε το σκάφος της εκεί και δύο δύτες έκαναν πρόβα τον νέο τους εξοπλισμό. Όταν άκουσαν την ένταση που επικράτησε στη μαρίνα, προθυμοποιήθηκαν να βουτήξουν και να βρουν τη βέρα της Λιν, κατανοώντας πόσο σημαντικό συναισθηματικά ήταν  για εκείνη. Το ζευγάρι ευχαρίστησε τους δύτες, οι οποίοι βρήκαν εύκολα τη βέρα επειδή βρισκόταν στο πλάι και άστραφτε.

veres01

«Δεν πίστευα όταν θα την ξαναέβλεπα ποτέ! Σίγουρα στο μέλλον θα έχουμε να λέμε στα παιδιά μας την ιστορία αυτή», είπε η Λιν. 

Πράγματι, οι βέρες είναι ένα κόσμημα υψηλής συναισθηματικής αξίας για κάθε ζευγάρι. Αποτελεί το σύμβολο αιώνιας πίστης και δέσμευσης με το άλλο μας μισό, γι’ αυτό και η απώλειά του σίγουρα κοστίζει. Οι βέρες επιλέγονται προσεκτικά από τους μελλόνυμφους, ούτως ώστε να ταιριάζουν με το προσωπικό τους στιλ και να τις φορούν άνετα στο δάχτυλό τους.

kosmima24

Στο kosmima24 θα βρείτε μοναδικά σχέδια σε βέρες γάμου σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Χρυσές βέρες σε κίτρινο, λευκό ή ροζ gold, ακόμη και σε μοντέρνα διχρωμία, για να ανταλλάξετε όρκους πίστης και αγάπης με το ταίρι σας! Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα kosmima24.gr ή επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίων 31, για να ανακαλύψετε πανέμορφα χειροποίητα σχέδια σε βέρες και να βρείτε αυτές που ταιριάζουν ιδανικά σε σας! Κάθε παραγγελία σας αποστέλλεται με δωρεάν μεταφορικά μέσα σε πολυτελή συσκευασία με όλα τα πιστοποιητικά γνησιότητας. 

Ζήστε μια ονειρεμένη γαμήλια τελετή με την υπογραφή του kosmima24!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα