Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Κυκλοφορικό χάος στην Παροικία – Παρκαρισμένα Ι.Χ., λεωφορείο και ασθενοφόρο σε κομφούζιο κοντά στο λιμάνι…

04 Οκτωβρίου 2022 18:58

Ένα απίστευτο κυκλοφορικό χάος προκλήθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου στην πλατεία Αγίου Νικολάου κοντά στο λιμάνι.

Λόγω του ότι στη στροφή της πλατείας που οδηγεί στην παραλία βρίσκονταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα, λεωφορείο που εκείνη την ώρα κατευθυνόταν προς την αφετηρία του ΚΤΕΛ δεν ήταν δυνατόν να στρίψει και οι επιβάτες του κατέβηκαν επί τόπου. Το λεωφορείο εξαιτίας των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ακινητοποιήθηκε, ο δρόμος έκλεισε, με αποτέλεσμα για μισή περίπου ώρα να μην υπάρχει πρόσβαση προς το λιμάνι.

komfuzio 02

Το πλέον ανησυχητικό του κυκλοφοριακού κομφούζιο που δημιουργήθηκε, ήταν ότι εκείνη την ώρα ασθενοφόρο με 4πλη διακομιδή από το Κέντρο Υγείας δεν είχε πρόσβαση προς το λιμάνι. Δίνοντας μάχη με το χρόνο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και διήνυσε αριστερόστροφα την πλατεία Αγ. Νικολάου για να φθάσει στον προορισμό του και να πραγματοποιήσει τις επείγουσες 4 διακομιδές.

komfuzio 03

Το όλο σκηνικό ήταν τραγικό. Και αιτία του ήταν τα παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ.

Η Πάρος είναι φυσικά διάσημος τουριστικός προορισμός και όλοι επιθυμούμε την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου. Ωστόσο, ο νόμος πρέπει να τηρείται για όλους, ντόπιους και επισκέπτες, αν τελικά επιθυμούμε την εύρυθμη και ασφαλή διαβίωση ή παραμονή στο νησί, χωρίς προβλήματα, ταλαιπωρία και κινδύνους.

komfuzio 04

komfuzio 05

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα