Πάρος: Παγκόσμιας εμβέλειας, πρωτοποριακό Μαγειρικό Show του Αμερικάνικου δικτύου CNN γυρίστηκε στο νησί! (Βίντεο)

07 Οκτωβρίου 2022 23:53

Πριν από ελάχιστες ημέρες, πλάνα από τις ομορφιές της Πάρου «αιχμαλωτίστηκαν» στον φακό, για λογαριασμό του κολοσσιαίου Αμερικανικού δικτύου CNN!

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν από την διάσημη εταιρεία Boo Productions η οποία συνεργάζεται με κανάλια, πλατφόρμες και εταιρείες παραγωγής διεθνούς κλάσης, όπως η Amazon, το CBC, η Warner Bros, το ΜΤV και πολλά άλλα.

Αφορμή για τα γυρίσματα τα οποία περιλαμβάνουν εικόνες από σοκάκια της Πάρου με παραδοσιακά καταστήματα κυρίως στις Λεύκες και στις Κολυμπήθρες, είναι η νέα ζωντανή εκπομπή μαγειρικής (More Than) A Cooking Show του CNN, με οικοδέσποινα την υπερταλαντούχα, διάσημη σεφ και συγγραφέα Alison Roman.

To concept της εκπομπής είναι πρωτοποριακό και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών. Η Roman με το αμίμητο στιλ και τον μεταδοτικό ενθουσιασμό της για τη μαγειρική τέχνη, «ταξιδεύει» το κοινό σε ένα καινοτόμο γαστρονομικό σύμπαν γνώσης για αγαπημένα συστατικά και την προέλευσή τους και παρουσιάζει το πως θα πρέπει να μαγειρευτούν για να είναι νόστιμα, απολαυστικά και αρεστά όσο και σε κείνη. Με βάση την προσέγγιση «δοκιμής νέων πραγμάτων» η Αμερικανίδα οικοδέσποινα – σεφ, «διανθίζει» κάθε συνταγή της με εσωτερικές σκέψεις και μια προσωπική ιστορία, εξερευνώντας και ανοίγοντας νέους δρόμους στο πεδίο της μαγειρικής τηλεοπτικής παρουσίασης.

{https://www.youtube.com/watch?v=nwyXz_1u4ek}

Μετά τα γυρίσματα λοιπόν της σειράς του Netflix «Οne Day» στην Πάρο τον Σεπτέμβριο, άλλο ένα τεράστιο δίκτυο, το CNN, ετοιμάζεται να προβάλει την Πάρο μέσα από την εκπομπή (More Than) A Cooking Show, η οποία θα κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο στο πλαίσιο της νέας σειράς του δικτύου Original Series.

Είναι γεγονός ότι η διεθνής προβολή του νησιού μέσα από τέτοιες παγκόσμιας εμβέλειας παραγωγές, δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός. Τα τελευταία χρόνια, έχουν συντελεστεί επισταμένες προωθητικές προσπάθειες τόσο από το Δήμο όσο και από ιθύνοντες της τουριστικής ανάδειξης του νησιού, και απ΄ ότι φαίνεται, σήμερα, η Πάρος «δρέπει» τους καρπούς της προσπάθειας αυτής.

cnn paros 002

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos