Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Ανάμεσα στα 11 καλύτερα Ελληνικά νησιά για ταξίδι εμπειρία – ζωής γράφει Βρετανικό περιοδικό!

01 Απριλίου 2023 13:51

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Βρετανικού περιοδικού VERANDA magazine, 11 είναι τα καλύτερα Ελληνικά νησιά που θα πρέπει να επισκεφθεί κανείς έστω μια φορά στη ζωή του!

Ονειρεμένα τοπία, λευκοί οικισμοί που «χύνονται» σε φωτεινά γαλάζια νερά, αμμουδιές και ομορφιές, προσελκύουν αρχικά τους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν τελικά πολύ περισσότερα, όπως την εξαιρετική γαστρονομία και τη θερμή φιλοξενία.

Σύμφωνα με το περιοδικό, στα 11 καλύτερα Ελληνικά νησιά με τη δική του ξεχωριστή ομορφιά το καθένα, περιλαμβάνονται η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Λευκάδα, οι Παξοί, η Ζάκυνθος, η Σύρος και Σαντορίνη από τις Κυκλάδες.

Ανάμεσά τους φιγουράρει και η Πάρος, ανερχόμενο, εκπληκτικό κατά το Veranda magazine νησί, με χαλαρούς ρυθμούς και μικρότερα μπουτίκ καταλύματα. Μπορεί κανείς στην Πάρο να εξερευνήσει μεσαιωνικά χωριά, οινοποιεία και λιμανάκια ενώ ταυτόχρονα στο νησί υπάρχουν ζωηροί ρυθμοί με εστιατόρια και κλαμπ. Οι κατάλευκοι οικισμοί της Πάρου, σύμφωνα με το περιοδικό, «διασταυρώνονται» με καταπληκτικά τουρκουάζ νερά, ενώ κανείς μπορεί να επισκεφτεί εύκολα και γρήγορα με πλοίο από την Πάρο και την Αντίπαρο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα