Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Τέλος στην ανεξέλεγκτη στάθμευση οχημάτων στο Πίσω Λιβάδι –Νέος κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, αποσυμφόρηση της περιοχής

25 Μαϊος 2023 18:16

Ο Δήμος Πάρου και η Κοινότητα Μάρπησσας, έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρίσκεται σε λειτουργία χώρος στάθμευσης στην είσοδο του Πίσω Λιβαδιού, με σκοπό την ανεμπόδιστη στάθμευση οχημάτων και την αποσυμφόρηση της περιοχής γενικότερα.

Αυτός είναι μισθωμένος χώρος στάθμευσης και βρίσκεται στην είσοδο του οικισμού του Πίσω Λιβαδιού, πριν από τα Δημοτικά Αλσύλλια.

Είναι κατάλληλα διαμορφωμένος ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις, με φωτισμό και πινακίδες κατεύθυνσης προς αυτόν για τον ευκολότερο εντοπισμό του.

Ο Δήμος Πάρου και η Κοινότητα Μάρπησσας, παρακαλεί τους οδηγούς όπως σταθμεύουν τα οχήματά τους στο χώρο αυτό και όχι ανεξέλεγκτα, διότι δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των διερχόμενων οχημάτων.

Επίσης καλούν όλους τους επιχειρηματίες, ξενοδόχους, γραφεία ενοικιάσεων, καταστηματάρχες κ.λ.π. όπως ενημερώνουν και υποδεικνύουν στους πελάτες – επισκέπτες της περιοχής για τον υπάρχοντα χώρο στάθμευσης ώστε ενόψει της θερινής περιόδου να σταματήσει να γίνεται το αδιαχώρητο, μια κατάσταση που δεν διευκολύνει κανέναν παρά μόνο δυσφημίζει την περιοχή.

piso livadi parking 01

piso livadi parking 02

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα