Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Κατέπλευσε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει αφιχθεί ποτέ! – «Πλωτή πολιτεία» το Norwegian Jade… (Βίντεο)

25 Μαϊος 2023 19:08

Το πρωί της Πέμπτης 25 Μαΐου, κατέπλευσε στην είσοδο του κόλπου της Παροικίας, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει αφιχθεί ποτέ στο νησί!

Πρόκειται για το γιγάντιο Norwegian Jade που ανήκει στην εταιρεία Norwegian Cruise Line και έχει βραβευτεί 11 φορές ως «Europe΄s Leading Cruise Line».

Το πλοίο, μια πραγματική «πλωτή πολιτεία», μετέφερε 2.450 τουρίστες από 45 χώρες και 1.020 άτομα πλήρωμα. Με εντυπωσιακό μήκος 294 μ., πλάτος 32μ., και 1.201 καμπίνες, ναυπηγήθηκε το 2006 και το ταξίδι στους χώρους του αποτελεί αξέχαστη εμπειρία ζωής.

{https://youtu.be/3er3strno1M}

Διαθέτοντας 12 καταστρώματα, πολλά εστιατόρια για κάθε γαστρονομική επιθυμία που περιλαμβάνουν 16 κουζίνες του κόσμου, ποικιλία από μπαρ για κάθε διάθεση, καζίνο, βραδιές show, πισίνες, spa, επιλογές δραστηριοτήτων και sport για όλους, για παιδιά και οικογένειες, αποτελεί έναν κολοσσιαίο εν πλω παράδεισο που προσφέρει πολυτελείς ανέσεις και μοναδικές εμπειρίες αναψυχής.

Η άφιξή του στην Πάρο, δημιούργησε ζωηρή κίνηση καθώς τόσο οι τουρίστες του όσο και το πλήρωμα μεταφέρθηκαν με πολλαπλά σκάφη χωρητικότητας 150 ατόμων στο λιμάνι ώστε να ξεκινήσουν την περιήγησή τους.

Με τη συνδρομή τουριστικών γραφείων του νησιού, οι φιλοξενούμενοι του Norwegian Jade μεταφέρθηκαν εκτός από την Παροικία, σε Αντίπαρο, Νάουσα και Λεύκες, επισκεπτόμενοι σημεία ενδιαφέροντος. Παρακολούθησαν επιδείξεις μαγειρικής, νοίκιασαν ιδιωτικά εκατοντάδες οχήματα, έκαναν ιδιωτικές εκδρομές με βανάκια ενώ τα καταστήματα κατακλύστηκαν από κόσμο.

Το κρουαζιερόπλοιο - μεγαθήριο που αφίχθη στην Πάρο στις 7 το πρωί της Πέμπτης προερχόμενο από Μύκονο, θα αποπλεύσει στις 6 το απόγευμα με προορισμό το Ηράκλειο. Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα καταπλεύσει στη διάρκεια της σεζόν στο νησί της Πάρου άλλες 6 φορές. Στις 15/6, 6/7, 27/7, 7/9, 28/9 και 19/10.

Norwegian Jade 102

Norwegian Jade 103

Norwegian Jade 104

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα