Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παροχή εκπτώσεων σε νέους φοιτητές

29 Αυγούστου 2013 17:29

Η BLUE STAR FERRIES με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις

οικογένειές τους για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά δρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση ανέρχεται σε 35% για τον φοιτητή και την οικογένειά του εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει από την ημέρα ανακοίνωσης των εισαχθέντων σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και έως τέλος Σεπτεμβρίου 2013 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013».

Η BLUE STAR FERRIES σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους την φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν την φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

Ο Όμιλος Attica δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές. Διαθέτει τον νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά - οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και ΙΧ οχήματα.

Αθήνα, 29 Αυγούστου 2013

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr