Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τοποθέτηση παιδιάτρου στο νοσοκομείο της Σίφνου

30 Νοεμβρίου 2013 15:15

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013 έως και την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 θα βρίσκεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου παιδίατρος, ο οποίος "τοποθετήθηκε" στο νησί μας

από το Νοσοκομείο της Σύρου για το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Ο παιδίατρος θα εξετάζει παιδιατρικά περιστατικά ημέρες και ώρες λειτουργίας του Ιατρείου.

Δήμος Σίφνου


Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους ότι η έναρξη των πρώτων 6 τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Σίφνου, που προέκυψαν σύμφωνα με τον αριθμό των αιτούντων, κατέστη προσωρινά αδύνατη. Αιτία είναι η αδυναμία στελέχωσής τους με εκπαιδευτές από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.),  που είναι ο αρμόδιος φορέας υλοποίησης του έργου. Κατόπιν αιτήματός μας, αναμένουμε επαναπροκήρυξη θέσεων εκπαιδευτών καθώς και υπευθύνου εκπαίδευσης, προκειμένου να υλοποιήσουμε τα ενδιαφέροντα αυτά προγράμματα. Για το λόγο αυτό και επειδή έχουμε τη διαβεβαίωση ότι αυτό θα γίνει σύντομα, παρακαλούνται όσοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (τίτλους, πτυχίο, μεταπτυχιακό, προϋπηρεσία κ.λ.π.) και επιθυμούν να εργαστούν ως εκπαιδευτές ή ως υπεύθυνος εκπαίδευσης στο Κέντρο για τις παρακάτω επιλεγμένες από τους ενδιαφερομένους θεματικές ενότητες, να υποβάλουν αίτηση στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.  ( www.inedivim.gr ), μόλις εκδοθεί η προκήρυξη.

Επιλεγμένα προγράμματα προς το παρόν κατά σειρά προτίμησης:

2.10 Διαμόρφωση και διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25Ω                αιτήσεις       18

6.2   Εικαστικό Εργαστήρι 50Ω                                                                            ~             15

4.5   Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25Ω                                                           ~             14

6.3   Φωτογραφία 25Ω                                                                                          ~             14

4.6   Γαλλικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) 25Ω                                                     ~             11

1.3   Επιχειρηματικότητα και Τουριστική – Πολιτιστική Ανάπτυξη 25Ω      ~               8

Υπενθυμίζεται ότι τα προγράμματα αυτά ανήκουν στις εξής ενότητες, τις οποίες αναλυτικά μπορεί να βρει κανείς στην ιστοσελίδα: https://www.facebook.com/kdvm.sifnou:

1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA - EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ

6 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ

7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

Για το λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτές μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις ανάλογα σε ποιον τομέα διαθέτουν προσόντα, έστω και αν δεν υπάρχουν προς το παρόν αιτούντες εκπαιδευόμενοι. Εάν διαθέτουμε εκπαιδευτές εγκεκριμένους από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ., είναι πιο εύκολο να ξεκινάμε άμεσα κάποιο τμήμα. Επιπρόσθετα, εάν κάποιος διαθέτει προσόντα για κάποιο πρόγραμμα τοπικής εμβέλειας (π.χ. μαθήματα γαστρονομίας και μαγειρικής ή τοπικής κουζίνας ή κάτι άλλο) παρακαλείται να εκδηλώσει ενδιαφέρον για να το προτείνουμε στο φορέα υλοποίησης με στόχο την ένταξή του στο έργο.

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι σύμφωνα με τον πληθυσμό του Δήμου μας μπορούμε να λειτουργήσουμε έως και 8 τμήματα και κάθε εκπαιδευτικό τμήμα που θα δημιουργούμε θα μπορεί να λειτουργεί από 8 (ελάχιστο) έως 25 (μέγιστο) άτομα. Για το λόγο αυτό, όποιοι επιθυμούν και υπάρχει περιθώριο, θα μπορούν να εντάσσονται σε κάποιο τμήμα με απλή αίτηση στον υπεύθυνο εκπαίδευσης.

Ας πάρουμε, λοιπόν, στα χέρια μας την πρωτοβουλία, ενισχύοντας έτσι και την τοπική απασχόληση και την εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου για το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης

Σταύρος Καλογήρου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr