Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή θα βρεθεί σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός, η Θεοδώρα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Συμφωνία για τη διεξαγωγή τρίτου γύρου - Πάνω από 3 ώρες διήρκεσαν οι σημερινές συνομιλίες - Δεν συμφώνησαν για ανακωχή και κατάπαυση του πυρός

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκτό έγινε το αίτημα των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ Φίλιππου Φόρτωμα, Βασιλείου – Νικολάου Υψηλάντη και Μάξιμου Σενετάκη αναφορικά με την ένταξη των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων στο «προσωρινό πλαίσιο» με πλαφόν 2,3 εκατ. €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι γεγονός, ότι κύρια πηγή πληροφόρησης των διεθνών επίδοξων τουριστών από κάθε γωνιά του πλανήτη σχετικά με προορισμούς που επιθυμούν να επισκεφθούν είναι το διαδίκτυο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη χρηματοδότηση ύψους 700 χιλ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την ασφαλτόστρωση δύο χωματόδρομων μήκους περίπου 2,3 χιλ. στα όρια των Κοινοτήτων Αγίου Αρσενίου και Βίβλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δεύτερο πακέτο αποφάσεων της Πειθαρχικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου απολύθηκαν επτά δικαστές, για υπηρεσιακή ανεπάρκεια λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητάμε εκεχειρία για να φύγουν οι άμαχοι - Ηθικά σωστή η απόφαση για αμυντική βοήθεια

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανανεώθηκε από την 1η Μαρτίου και για ένα χρόνο (έως 28.02.2023) η ασφαλιστική ικανότητα στη συντριπτική πλειονότητα των άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων, σε εκείνους δηλαδή που κατά το προηγούμενο έτος είχαν πραγματοποιήσει τουλάχιστον 50 ημέρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όλοι έχουμε τρόφιμα που αγαπάμε να τα συνδυάζουμε. Αλλά φαίνεται, ότι αν κάνουμε κάποιες φορές πιο έξυπνους συνδυασμούς τροφίμων, μπορούμε να έχουμε και καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών που περιέχουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos