Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχου Τουρισμού κας Ελ. Φτακλάκη στην Πάρο (Βίντεο)

08 Απριλίου 2013 02:38

To Σάββατο 6 Απριλίου επισκέφθηκε το νησί της Πάρου η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού κ. Ελ. Φτακλάκη.

Η κ. Φτακλάκη παρουσία του Δημάρχων Πάρου κ. Βλαχογιάννη και Αντιπάρου κ. Λεβεντάκη συναντήθηκε και συζήτησε για περισσότερο από δυόμισυ ώρες με εκπροσώπους φορέων, συλλόγων και επαγγελματιών του νησιού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου, ενώ παρουσίασε και το επιχειρησιακό σχέδιο δράσης 2013-2014 της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον Τουρισμό.

Η αντιπεριφερειάρχης στην παρουσίασή της έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες του Δήμου Πάρου: α) για την διοργάνωση του παγκόσμιου πρωταθλήματος kite & wind surfing στην Πάρο, β) για την έκδοση του λευκώματος με έργα που φιλοτεχνήθηκαν από παριανό μάρμαρο και κοσμούν όχι μόνο ελληνικά αλλά και πολλά ξένα φημισμένα μουσεία και γ) την ανάδειξη της Εκατονταπυλιανής ως πολιτιστικό μνημείο.

Στο ακόλουθο βίντεο ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Βλαχογιάννης, η Αντιπεριφεριάρχης κ. Ελ. Φτακλάκη καθώς και η πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής κ. Μαρία Χανιώτη μιλούν στο μικρόφωνο του parianostypos.gr.

Αποσπάσματα από τη συνάντηση στο Δημαρχείο μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο τις επόμενες ώρες.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr