×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχονται νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Πάρου

07 Φεβρουαρίου 2014 09:20

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του psts.gr της 22ας Ιανουαρίου ήταν το χθεσινό δελτίο τύπου της Ενιαίας Δημοτικής Κίνησης Ενότητα για το Μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα το psts.gr σας μετέφερε έγκαιρα και έγκυρα τα τεκταινόμενα της πρώτης συνάντησης της παράταξης που πραγματοποιήθηκε στις 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου αναγράφοντας επιπρόσθετα ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. (Βλέπε δελτίου τύπου παράταξης 6ης Φεβρουαρίου 2014)

Στις 6 Φεβρουαρίου την Πέμπτη συνεδρίασε εκ νέου η δημοτική παράταξη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπήρξε εκτεταμένη συζήτηση που αφορούσε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου και πιο συγκεκριμένα στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και κυρίως στις επικείμενες ενδοπαραταξιακές εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής του ψηφοδελτίου.
Όπως είναι ήδη γνωστό μετά από αρκετές ώρες συζήτησης αποφασίσθηκε η αναβολή της συγκέντρωσης της 9ης Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα όμως και πάντα με πληροφορίες μας αναμένονται πιθανότατα νέες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Πάρου εντός των αμέσως επόμενων ημερών...

Φώτο αρχείου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr