Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συντήρηση - Επισκευή παιδικών σταθμών Δήμου Πάρου

03 Δεκεμβρίου 2015 16:41

Μετά από την ανάληψη των καθηκόντων μας ως νέα Δημοτική αρχή και κατόπιν αιτήματος των διδασκόντων, προβήκαμε σε αυτοψία και διεξοδικό έλεγχο στους δυο παιδικούς σταθμούς που ανήκουν στο Ν.Π. Κ.Π.Π.Α, όπου διαπιστώθηκε η ύπαρξη σημαντικών κατασκευαστικών κακοτεχνιών και σχεδιαστικών αστοχιών στον προαύλιο χώρο τους, αυξάνοντας την επικινδυνότητα ενός χώρου που χρησιμοποιείται καθημερινά από παιδιά.

Για τους προαναφερθέντες λόγους και συμμεριζόμενοι το πρόβλημα ως γονείς, αναζητήσαμε λύσεις για σωστή αντιμετώπιση δημιουργώντας ένα ασφαλές, ποιοτικό και λειτουργικό ανασχεδιασμό των συγκεκριμένων χώρων.

Συγκεκριμένα αντικαταστήσαμε και στους δυο παιδικούς σταθμούς όλα τα παλιά παιχνίδια αμφιβόλου ασφάλειας , ποιότητας και προδιαγραφών.

Επίσης όλες οι ανισοσταθμίες και τα διαφορετικά υλικά στον αύλειο χώρο του παιδικού σταθμού της Νάουσας αντικαταστάθηκαν με χλοοτάπητα και υπόστρωμα τελευταίας γενιάς, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ όμορφο, λειτουργικό και ασφαλές σύνολο. Θα ακολουθήσουν ανάλογες εργασίες αποκατάστασης και στον παιδικό σταθμό της Παροικίας.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υπαλλήλους του Δήμου και του Ν.Π. που συνέβαλαν σε αυτό.

Γιατί τα παιδιά αξίζουν τα καλύτερα!

Ο Δήμαρχος Πάρου Ο Πρόεδρος του Ν.Π. Κ.Π.Π.Α

Μάρκος Κωβαίος Λεοντής Μικες

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr