Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μεγάλη Δημοσκόπηση του psts.gr ενόψει των Δημοτικών Εκλογών στην Πάρο

02 Νοεμβρίου 2018 17:03

Λίγοι μόλις μήνες απομένουν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής των Δημοτικών Εκλογών του 2019 και το πολιτικό θερμόμετρο δείχνει να ανεβαίνει!

Ήδη στην αντζέντα των συζητήσεων μεταξύ των πολιτών της παριανής κοινωνίας τίθενται τον τελευταίο καιρό ζητήματα που αφορούν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Προβληματισμοί, ζυμώσεις, απολογισμοί και προσδοκίες έχουν μπει στη ζυγαριά των αποφάσεων της παριανής κοινής γνώμης ενόψει της δημοτικής ψήφου.

Προς τα που προσανατολίζεται όμως η τοπική κοινωνία;

Ποιό είναι το κλίμα που διαμορφώνεται; Θα βρεθούμε ενώπιον ανατροπών ή πεπατημένων επιλογών;

To psts.gr διεξάγει μεγάλη ηλεκτρονική Δημοσκόπηση με θέμα τις Δημοτικές Εκλογές στην Πάρο. Αποτυπώνει έτσι το σφυγμό της τοπικής κοινωνίας θέτοντας ερωτήματα που αφορούν στις εκλογές.

Στην μεγάλη Δημοσκόπηση, η παριανή κοινή γνώμη γίνεται πρωταγωνιστής των εξελίξεων και έχει την ευκαιρία να εκφραστεί καθαρά και αδέσμευτα για τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο λίγους μήνες πριν οι δημοτικές κάλπες ανοίξουν.

Λάβετε τώρα μέρος στην ηλεκτρονική Δημοσκόπηση και δώστε ως πολίτες φωνή στα τεκταινόμενα! Η γνώμη του καθενός από σας μετράει και συμβάλλει στις εξελίξεις!

 

<div class="survs-embedded" data-url="https://survs.com/embed/6hyb4ur9bp" data-noheader="true" data-transparent="true" data-resize="true" data-fullwidth="true"> </div><script>(function(){var e="https://survs.com/_js/embed.js";var t="su_r_vs";var n=document.getElementById(t);if(!n){var r=document.createElement("script");r.id=t;r.src=e;var i=document.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)}})();</script>

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr