Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη, για τα "σκουπίδια" του Γιώργου Μπαρμπαρίγου

08 Μαϊος 2019 12:38

Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του προέδρου της Κοινότητας Νάουσας, στην οποία δίνει οδηγίες στους πολίτες πως να φροντίζουν την καθαριότητα των χώρων γύρω από τις οικίες και τις επιχειρήσεις τους.


Ο κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος, σε μία ακραία τυχοδιωκτική κίνηση εκμεταλλεύτηκε ανήθικα τον θεσμικό του ρόλο για ψηφοθηρικούς λόγους, υπηρετώντας τη στείρα αντιπολίτευση την οποία πρεσβεύει ο τωρινός του πολιτικός φορέας. Αγνόησε την υπηρεσία καθαριότητας, που με το λιγοστό προσωπικό και τους πόρους που διαθέτει κάνει ότι μπορεί και προχώρησε σε αυτή τη λαϊκίστικη ανακοίνωση.

Η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πάρου, εν αναμονή του προσωπικού που θα τη στελεχώσει μέσα στον Μάιο, έχει επανειλημμένα ενημερώσει τον Παριανό Λαό για τις συνθήκες που επικρατούν και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο κάθε πολίτης να συνεισφέρει στο έργο των λιγοστών υπαλλήλων.
Κάθε άλλη ανακοίνωση, από όποιον άλλον κι αν προέρχεται, γίνεται μόνο για να εξυπηρετήσει προσωπικές φιλοδοξίες και ιδιοτελή πολιτικά συμφέροντα. Αυτοί είναι, κύριοι, οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης που σας ζητούν να τους εμπιστευτείτε το μέλλον του τόπου σας.

Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης, Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr