Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Μάρκου Κωβαίου

08 Μαϊος 2019 14:29

Την Πέμπτη 9 Μαΐου στις 19:00 στο κέντρο εκδηλώσεων «Μινώα» ο Δήμαρχος Πάρου, κύριος Μάρκος Ι. Κωβαίος, μαζί με τα στελέχη και τους υποψήφιους του συνδυασμού «Πάρος, Επιμένουμε στην Πράξη», θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους για την περίοδο 2019-2023.


Στην εκδήλωση θα γίνει αναφορά και στις ιδέες-προτάσεις που είχαν στείλει οι πολίτες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, στην ιστοσελίδα του συνδυασμού, η οποία ήταν ενεργή μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Επίσης, θα παρουσιαστούν αναλυτικά και οι καινούργιοι υποψήφιοι του συνδυασμού.

Το πρόγραμμα, που ως κεντρικό τίτλο έχει «Ναι! Μένουμε Πάρο», έχει δομηθεί σε τρεις βασικούς άξονες: 1) στην προστασία του περιβάλλοντος και του κυκλαδίτικου χαρακτήρα του νησιού 2) στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Πάρου 3) στην ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. «Την πρώτη πενταετία θέσαμε ισχυρές και οικονομικές βάσεις, ενώ διευρύναμε καθοριστικά το δίκτυο των υποδομών του νησιού.

Τη δεύτερη τετραετία στοχεύουμε να εξελίξουμε την Πάρο σε έναν ευρωπαϊκό προορισμό, που θα αναπτύσσεται βιώσιμα και οι κάτοικοί του θα νιώθουν ευτυχισμένοι και ασφαλείς», δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Μ. Ι. Κωβαίος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr