Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χάρης Γιουρτζίδης: Απάντηση στον Αντιδήμαρχο Πάνο Κεμπάμπη

23 Μαϊος 2020 16:39

Κύριε Αντιδήμαρχε Παροικιάς, Πάνο Κεμπάμπη,

Αγαπητέ Πάνο,

Συμμεριζόμενος την αγωνία σου για μια ανθρώπινη Παροικιά, χωρίς να αμφισβητήσω τις προθέσεις σου και διαβάζοντας την ευχαριστήρια επιστολή σου, θα ήθελα να σου επισημάνω μερικά σημεία, που είτε δεν τα γνωρίζεις ή τα προσπερνάς.

Εκλέχτηκες με μια παράταξη που πίστευες ότι θα συνεχίσει το έργο, που είχε αρχίσει από την προηγούμενη θητεία της!!!!!!

1. Τουλάχιστον πρέπει να ευχαριστήσεις το σύνολο των επαγγελματιών και Παροικιωτών, που κάθε μέρα σκουπίζουν, βάφουν και γενικά καλλωπίζουν την γειτονιά τους . Το ότι οι κάτοικοι αυτής της πόλης έχουν απαυδήσει από την Δημοτική Αρχή τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός. Άραγε ποιος ήταν αντιδήμαρχος και έπειτα Δήμαρχος, οπότε χρειάστηκε να πάρουν από ανάγκη την κατάσταση στα χέρια τους;

2. Η Παροικιά από ότι θυμάμαι πριν από μερικά χρόνια, Πάσχα και 15αύγουστο, ΕΛΑΜΠΕ από τον Παρασπόρο μέχρι τον Άγιο Φωκά.

Τότε όμως ο εντεταλμένος αιρετός ήταν κάθε πρωί στα συνεργεία του Δήμου και σε στενή συνεργασία με τους επικεφαλείς, συντόνιζαν τα συνεργεία. Δεν τα άφηνε στις εντολές του ''διορισμένου προϊσταμένου ''. Τώρα τι ?

3. Είναι δυνατόν να βγαίνει η παράταξή σου και να πανηγυρίζει για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ; Καθαρίζετε ή βάφετε ένα κομμάτι του οικισμού και το κάνετε δελτίο τύπου.

Δηλαδή φίλε Πάνο, εάν φτιαχτούν τα πεζοδρόμια ή ο δεύτερος περιφερειακός ή το κυκλοφοριακό ή ή ή ξέρεις πόσα υποθετικά ή , υπάρχουν βιβλία να γεμίσουμε, εκτός από τα δελτία θα βγάλετε στο δρόμο και τη φιλαρμονική του Δήμου;

Όταν ο Δήμαρχος σας παραμυθιάζει σε συνεργασία με τον πολιτικό σου μέντορα ότι όλα θα γίνουν και όταν διαπιστώνεις ότι τίποτα δεν προχωρεί γιατί ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ;

ΘΥΜΑΣΑΙ την επιστολή που τα είχες βάλει με όλους πριν τις εκλογές; Τι έχεις να πεις τώρα; Κάποιοι που κατηγορείς, πριν πολλά χρόνια και μελέτες άφησαν και έργο έκαναν με ΠΕΝΙΧΡΑ μέσα και χωρίς ''προϊσταμένους ''.

4. «Απούσα είναι η αντιπολίτευση», όπως γράφει το αφήγημα το τελευταίο που έβγαλε η παράταξη σου. Μα εσείς δεν κυβερνάτε το Δήμο; Εμείς κρίνουμε το έργο σας ή καλύτερα την αδράνειά σας, για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος.

Μιλά το αφήγημα οτι δηλώσαμε παρών για τις εργολαβίες των ΧΙΛΙΑΔΩΝ ευρώ , όπως για την '' ΚΛΑΔΟΝΟΜΗ'' των δένδρων. Ωραίες λέξεις, εντυπωσιακές, λες και πρόκειται εργολαβία για τα δάση του Αμαζόνιου, όπως θα έλεγες.

Και τελικά μέρος από τις εργολαβίες γίνεται σε τελική ανάλυση από τους λοιδορούμενους υπαλλήλους του Δήμου ή από αλλοδαπούς εθελοντές !!!!

Πολλά έχουμε να πούμε. Δεν μας χωρίζει κάτι μεταξύ μας. Ο στόχος είναι ένας, απλά το βλέπουμε διαφορετικά. Και όπως θα διαπιστώνεις κάθε μέρα στον αγώνα που κάνεις, η δημαγωγία είναι περιστασιακή , το έργο και το ήθος είναι αυτά που μένουν .....ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΠΑΝΟ.

Φιλικά,

Χάρης Γιουρτζίδης

Δημοτικος Συμβουλος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr