Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρισμός: Σε πάνω από 20 Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Μέσα Ενημέρωσης μίλησε ο Δήμαρχος Πάρου για το νησί…

19 Ιουνίου 2020 20:35

Η Πάρος «παίζει» παντού αυτό το τόσο δύσκολο λόγω της πανδημίας καλοκαίρι. Έτσι, σε μια προσπάθεια προβολής του νησιού και προσέλκυσης Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, μίλησε τον τελευταίο καιρό σε πάνω από 20 τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης της Ελλάδας και της Ευρώπης, για τι άλλο, για την Πάρο!


Αφού εκθείασε τις αδιαμφισβήτητες ομορφιές του νησιού, τόνισε μιλώντας, τις συνθήκες υγειονομικής ασφάλειας που επικρατούν στην Πάρο καθώς και την ύπαρξη μέτρων που έχουν ήδη προβλεφθεί για μια ασφαλή διαμονή σε καιρό πανδημίας.

Με μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο τα Ελληνικά όσο και τα ξένα δίκτυα, προέβαλαν τις θέσεις του Δημάρχου τονώνοντας την πεποίθηση ότι το φετινό καλοκαίρι μέσα στο οποίο αναμένεται μικρότερη τουριστική κίνηση, το νησί της Πάρου θα πάρει ικανό μερίδιο επισκεπτών από μια σαφώς μικρότερη τουριστική πίτα.

Αρκετά αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα που εξέπεμψε προς όλους ο κ. Κωβαίος, επισημαίνοντας σαφώς την υπεροχή του δημοφιλούς νησιού τόσο σε κάλλος όσο και στο επιτακτικό για φέτος ζητούμενο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, ελπίζοντας να προτιμήσουν το νησί για διακοπές όσο το δυνατόν περισσότεροι τουρίστες.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr