Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιδήμαρχος Πάρου: Για να γνωρίζει ο παριανός και ο κάτοικος Πάρου

03 Αυγούστου 2020 14:15

Δημοσιεύουμε το κείμενο όπως ακριβώς μας έχει αποσταλεί

Aπο τον χειμωνα υπαρχει προβλημα στην λειτουργια του δημου, με τους εργολαβους, μηχανικους, σιδεραδες, εμπορους, χονδρεμπορους, εστιατορες και γενικα με επαγγελματιες οι οποιοι συνεργαζονται με τον δημο Παρου, διοτι δεν τους πληρωνει ο δημος.
Εχουν εκτελεσει εργο, εχουν βαλει χρηματα από την τσεπη τους, γνωριζοντας βεβαια ότι θα πληρωθουν σε λιγους μηνες, αλλα οι λιγοι μηνες γινονται χρονος και περναει και ο χρονος.
Ετσι χανονται προθεσμιες και στο τελος ο Δημος τους συμβουλευει να βαλουν δικηγορο και με δικαστικη λυση ισως πληρωθουν.
Όταν ερωτω τον δημαρχο και τον αντιδημαρχο οικ.υπηρεσιας, η απαντηση είναι ότι δεν υπογραφει η διευθυντρια, είναι πολύ σχολαστικη [καλα κανει], τσακωνονται οι υπαληλοι μεταξυ τους.
Όταν ρωταω τους υπαληλους, μου λενε ότι είναι λιγοι, εχουν μεγαλο φορτο εργασιας, πολλες υποθεσεις και άλλες προτεραιοτητες.
Ποτε δεν ανεφεραν θεμα μη νομιμοτητας.
Ετσι φθασαμε στο σημειο να μεινουμε χωρις απορριματοφορο γιατι δεν επισκευαζονται λογω χρεους αρκετων χιλιαδων ευρω.
Με τον δημαρχο να μη δινει λυση και θα δινοταν η λυση με δικη του υπογραφη [εντελεσθαι όπως μαθαινω], πέρνωντας τις πολλες υποθεσεις από την οικ.υπ. και βαζοντας ο ιδιος τις προτεραιοτητες, μια-μια, ελεγχοντας ετσι και τον υπαλληλο και όχι γεμιζοντας το γραφειο του με φακελους πνιγοντας τον.
Ετσι λοιπον ζητησα συναντηση με τους υπαληλους της οικονομικης υπηρεσιας και εγινε την Πεμπτη 30 Ιουλιου.
Συμμετειχαν 4 αντιδημαρχοι, 3 υπαλληλοι της οικονομικης, ο προισταμενος καθαριοτητας και ο προεδρος του ΣΕΟΤΑΠΑ που μπενοβγαινε.
Μετα την εισηγηση του αντιδημαρχου οικονομικων, ελαβα τον λογο και ειπα στην αναπληρωτρια διευθυντρια ότι είναι «βαριδι στη λειτουργια του δημου, είναι αχρηστη».
Αυτες είναι οι υβρεις που καταγγελουν.
Στη συνεχεια η διευθυντρια, αρχικα με ελουσε με ένα ‘’αι στο διαολο ρε μαλακα, δεν εχεις ιδεα, εισαι ασχετος’’, αντι να μου δωσει λυση, αυτή η σχετικη, εμπειρη υπαληλος, με χρονια στον δημο.
Κουβεντα για νομιμοτητα η όχι των υποθεσεων.
Στη συνεχεια ειχαμε τα κλαματα [παλαιο γυναικιο οπλο], αλλα δεν επιασε, ετσι μετα το λουσιμο με ξεβγαλε με ένα ‘’να παω να γ……, και με εχει γραμμενο στα α……. της».
Αυτά για να ξερει ο κοσμος ποιος εβρισε ποιον.
Μετα βρηκαν ευκαιρια για σταση εργασιας και αρχισαν οι καταγγελιες και οι ανακοινωσεις.
ΣΕΟΤΑΠΑ-απαραδεκτη συμπεριφορα και καθυβριση ολων των συναδελφων, ιδιαιτερως της αναπληρωτριας. Η συντεχνεια δεν χρειαστηκε να μαθει, τι πραγματικα εγινε, αλλα με μονοπλευρη πληροφορηση από τον προεδρο της, αρχισε να καταγγελει, αλλα και όταν εμαθε και εξεπλαγει, για την λαθος ενημερωση, καμια διορθωση, τιποτα για την υπαλληλο, νιετ.
Λαικη συσπειρωση- καταγγελει την απαξιωτικη, υβριστικη και αυταρχικη συμπεριφορα μου, προς ολους τους υπαλληλους και ιδιαιτερα στην αναπληρωτρια. Βεβαια η λαικη συσπειρωση κανει την δουλεια της, ότι την βολευει και βλεπει και ακουει μονο αυτά που θελει, χαρα της να μη γινει τιποτα και όταν εγω ο Κεμπαμπης φωναζω και λεω τα αυτονοητα, τοτε ειμαι υβριστικος, αυταρχικος, απαξιωτικος και πολλα αλλα που μου εχουν πει 11 μηνες τωρα.
Ωραια Παρος – το θυμα μου, όπως γραφετε, η οικονομικη υπηρεσια, σιγουρα και είναι υποχρεωμενη να κινειται μεσα στον νομο, όπως είναι υποχρεωμενη να απαντηση θετικα η αρνητικα και να το αιτιολογισει, μεσα σε ορισμενο χρονο και όχι να λιμναζουν οι υποθεσεις μηνες.
Το συμπερασμα σας ότι πιεσα τους υπαληλους για μη νομιμες ενεργειες και αρνηθηκαν και για αυτό η αναρμοστη συμπεριφορα μου, είναι χοντρη λασπη, ειδικα για μενα.
Λοιπον κυριε ωραιε του 70-80, η παιρνεις πισω αυτά που εγραψες και να πεις λαθος, η βγαλε το τι μη νομιμο ζητησα εγω.
Ανακοινωση δημοτικης αρχης – τυποποιημενη, ετοιματζιδικη, τυπου ΄΄με ολους καλα να περναει ο καιρος, και αν θα αδειασουμε καποιον, θα είναι καποιος μ…….ς, αφελης, ονειροπολος΄΄.
Τυγχανει να ειμαι εγω αυτος, αλλα τυγχανει να ειμαι και αυτος [με αλλους 2] που φορτωσα τον παριανο λαο με εσενα για αλλα 4 χρονια.
Πρεπει να σε στηριξω για την Παρο.
Ισως ο τροπος μου να μην είναι σωστος, αλλα ειδα τοσα χρονια και τον άλλο, τον δικο σας, τον σωστο.
Σε παρακαλω δωσε εντολες, μην στρογγυλευεις τις γωνιες.
Με καμπυλες δεν γεμιζεις το καδρο, θελει γωνιες , αλλα αυτες πονανε.
Παρος 3/8/2020

Κεμπαμπης Πανος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr