Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος - Πρόεδρος Δ.Σ Παναγιώτης Πετρόπουλος: Τοπoθέτηση για νυχτερινή διασκέδαση νέων

21 Ιουλίου 2021 15:07

Ονομάζομαι Παναγιώτης Πετρόπουλος, ζω και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Πάρο, είμαι γεννημένος το 1993 (28 χρονών) και τα τελευταία 2 χρόνια ο λαός της Πάρου με εμπιστεύτηκε να τον εκπροσωπήσω στο δημοτικό συμβούλιο.

Το ίδιο το δημοτικό συμβούλιο δε, με πρόταση του δημάρχου, με δέχτηκε ως πρόεδρο του μόλις στην ηλικία των 26. Δεν είναι όμως η θέση μου αυτή που επικαλούμαι αυτή τη στιγμή για να τοποθετηθώ. Είναι η ηλικία μου και η κατανόηση που έχω στην νέα γενιά που επισκέπτεται το νησί μας και την ανάγκη της για διασκέδαση.

                Αγαπητοί συνομήλικοι σε εσάς απευθύνομαι ως ένας από εσάς. Μόλις ένα χρόνο μετά την έξαρση της πανδημίας και επιτέλους η Πάρος μας είναι ανοιχτή και πάλι για να μπορούμε όλοι μας να την απολαύσουμε με σύνεση και προσοχή. Κατανοώ την ανάγκη όλων των νέων ανθρώπων της ηλικίας μας για διασκέδαση και την πίεση που έχετε περάσει οι περισσότεροι έγκλειστοι σχεδόν 2 χρόνια λόγω της πανδημίας. Σας παρακαλώ όμως, πραγματικά με όλη μου την καρδιά, σεβαστείτε το νησί μου. Η διασκέδαση στα μαγαζιά έχει αλλάξει πρόσωπο λόγω των μέτρων. Σας παρακαλώ πολύ τηρήστε τα μέτρα αυτά, όχι για χάρη κάποιου ανώτατου άρχοντα, ούτε επειδή σας το λέω εγώ. Κάντε το για εσάς τους ίδιους και τους επόμενους σαν εσάς που θέλουν να χαρούν το νησί μας. Το νησί μας μπορείτε να το ευχαριστηθείτε και για την όμορφη νυχτερινή του ζωή, και το πρωί για τις πολλές και όμορφες παραλίες και καφετέριες μας, και για τα πολλά και όμορφα μέρη που μπορείτε να εξερευνήσετε και μόνοι σας. Μην αναλώνεστε στο να εξαντλείτε την ανοχή του τόπου και τις αντοχές τις δικές σας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σας παρακαλώ και πάλι σεβαστείτε τον τόπο μου που τόσο πολύ θέλει να σας προσφέρει μια όμορφη διέξοδο από την καθημερινότητα σας. Λέγοντας σεβαστείτε θέλω να μείνω σε 2 βασικά σημεία τα οποία μας φθείρουν σαν τόπο και μπορεί να αποτελέσουν το λόγο για τον οποίο κάποιοι αργότερα στο καλοκαίρι ίσως και να στερηθούν τη δυνατότητα επίσκεψης στο νησί μας λόγω αυτού.

                Τα δυο βασικά πράγματα ζητάω από εσάς είναι, πρώτον, σεβαστείτε το περιβάλλον και τις περιουσίες των ανθρώπων εδώ. Μην αφήνετε σκουπίδια παντού στα χωριά μας. Ξέρω ότι γενικά δεν το κάνετε αλλά κατά τις πρώτες πρωινές ώρες η λογική δεν είναι και ο καλύτερος φίλος μας. Και δεύτερον, σεβαστείτε την κατάσταση που υπάρχει και όσο δύσκολο και αν είναι, αποφύγετε τον συνωστισμό. Δεν χρειάζεται επειδή κλείνουν τα μαγαζιά νωρίς να γίνει όλη η Πάρος ένα κινούμενο πάρτυ. Ξέρω ότι αυτό το τελευταίο είναι αντίθετο με την ηλικία μας, και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να διασκεδάσουμε και να το ζήσουμε, αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν. Και με το να το παραβλέπουμε εμείς, θα την πληρώσουν οι επόμενοι επισκέπτες που θα χρειαστεί να μένουν κλεισμένοι από τις 12 ίσως στο σπίτι, όπως θα την πληρώσουν και οι ντόπιοι οι οποίοι πιστεύω προσπαθούν να σας προσφέρουν την φιλοξενία τους και να σας χαρίσουν όμορφες στιγμές στο νησί μας.

                ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ για να προλάβουμε να χαρούμε το καλοκαίρι μας. Βάλτε όλοι πλάτες αποφεύγοντας τα παραπάνω και ίσως βοηθώντας και τους γύρω μας να αντιληφθούν τα παραπάνω.

Με εκτίμηση και πραγματική κατανόηση,

Παναγιώτης Δ. Πετρόπουλος

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr