Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Aποζημιώσεις που θα ενεργοποιούνται μετά από 72 ώρες διακοπής της ηλεκτροδότησης, προτείνει η εισήγηση του ΔΕΔΔΗΕ προς τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για την καταβολή οικονομικού ανταλλάγματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πενταπλάσια και εξαπλάσια είναι τα κρούσματα της γρίπης στη χώρα μας σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά, και, μάλιστα, σε συνδυασμό με τη μεγάλη έξαρση ιώσεων του αναπνευστικού, όπως η στρεπτοκοκκική φαρυγγίτιδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ευρύτερη πλειοψηφία αλλά χωρίς την στήριξη των ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25 εγκρίθηκε η τροπολογία (1516/139) της κυβέρνησης για την παροχή έκτακτου επιδόματος ύψους 600 ευρώ στους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκάδες αρχαία αντικείμενα βρέθηκαν στο σπίτι του Γερμανού καλλιτέχνη Klaus Pfeiffer, ο οποίος πέθανε αιφνιδίως σε ηλικία 84 ετών στη Νάξο στις 3 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό το σοκολατένιο cheesecake του αγαπημένου μας Στέλιου Παρλιάρου με τα φιστίκια Αιγίνης και στη βάση του και ως επικάλυψη απογειώνεται γευστικά και ταιριάζει πολύ και στο γιορτινό τραπέζι.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν και τα μελομακάρονα να υπάρχουν σχεδόν σε τραπέζι, καλό είναι να γνωρίζετε τη θερμιδική τους αξία.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης φέρνει ρύθμιση για το πρόβλημα των θέσεων πάρκινγκ σε πολυκατοικίες του του ’70, ’80 και ’90.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πάρης Μητρόπουλος είναι πρωταθλητής Ελλάδος στην άρση βαρών και παγκόσμιος πρωταθλητής στο powerlifting – ή δυναμικό τρίαθλο όπως είναι γνωστό στα ελληνικά. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις νέες φυλακές, που δημιουργήθηκαν στην περιοχή Haren, στο βορειοανατολικό άκρο της περιφέρειας των Βρυξελλών, μεταφέρθηκε η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν και μετέδωσε η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group, μητρική εταιρεία των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει τη διάκριση των AEROHighspeed 1, 2 & 3 ως

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos