×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων της Αγκαιριάς

26 Νοεμβρίου 2013 20:09

Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και προσπαθώντας  να δώσουμε λίγο χρώμα και χαρά στη μουντή  καθημερινότητά μας, προγραμματίσαμε τις παρακάτω εκδηλώσεις και ελπίζουμε στην παρουσία και στη συμμετοχή σας:

  • Το τσάι του Δεκεμβρίου.

Την  Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 το καθιερωμένο τσάι μας. Φυσικά με τον Μανώλη Ραγκούση να μας συντροφεύει και να μας ταξιδεύει με τη φωνή του σε ωραίες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Και φυσικά με γλυκά και αλμυρά εδέσματα, φτιαγμένα με μεράκι από τις φίλες μας. Σας περιμένουμε για να περάσουμε όμορφες στιγμές, να νιώσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων, να μοιραστούμε την αγάπη και το πνεύμα των ημερών. Είσοδος 5€.

  • Άναμμα της Χριστουγεννιάτικης βάρκας.

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 θα ανάψουμε την παραδοσιακή βάρκα στην  παραλία της Αλυκής με την ελπίδα και την ευχή να ανάψει στις καρδιές μας η φλόγα για ένα καλύτερο αύριο. Η χορωδία του Δήμου Πάρου θα μας τραγουδήσει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με διάφορες δραστηριότητες και όλοι θα γευτούμε λουκουμάδες  και ζεστή σοκολάτα. Η  εκδήλωση θα γίνει σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς.  Σας περιμένουμε.

  • Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από τις 6μ.μ. μέχρι της 9μ.μ. θα λειτουργήσει, όπως κάθε χρόνο το Παζάρι μας. Ελπίζουμε στην πολύτιμη βοήθειά σας, προσφέροντας, όπως πάντα απλόχερα κουλουράκια, γλυκά, λικέρ κ.λπ. . Με τις αγορές σας βοηθάτε τη λειτουργία και το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου μας.

  • Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια.

Την Κυριακή 22/12, ώρα 6μ.μ. προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους  να παρακολουθήσουν την αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών σε μια μαγική εορταστική ατμόσφαιρα στο χώρο του Συλλόγου μας.

  • Χριστουγεννιάτικος καφές.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα 25/12 μετά τη θεία λειτουργία στο χώρο του Πολιτιστικού θα πιούμε το καφέ μας και τα παιδιά του χορευτικού θα μας ψάλλουν τα κάλαντα.

  • Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Μετά τη θεία λειτουργία η ενορία της εκκλησίας μας θα κόψει στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, σας περιμένουμε όλους με καλή διάθεση, χαρά και χαμόγελο. Αφήνοντας πίσω τη μίζερη εποχή μας, να ευχηθούμε μαζί χέρι-χέρι  ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΤΟ 2014.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου

Αγκαιριά, 25/11/13

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr