Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο Ατλαντίς στο Άσπρο Χωριό

01 Μαρτίου 2017 16:49

Με την σημαντική συμμετοχή 101 μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».


Στην αρχή της συνέλευσης ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Νίκος Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, στις επιτυχημένες εκδηλώσεις καθώς και στα έργα εξωραϊσμού που πραγματοποίησε το Δ.Σ. κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας του, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η επιτυχία τους οφείλεται στην ομοφωνία των μελών του, αλλά και στην συνεργασία και συμμετοχή όλων των κατοίκων, των μελών και των φίλων που έχουν αγκαλιάσει τον Σύλλογο.

Ακολούθησε η αναφορά στον οικονομικό απολογισμό για την τριετία που πέρασε, η έγκρισή του και η ανάγνωση του πρακτικού ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. μετά από την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριαντάφυλλος Νικόλαος του Κων/νου
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριανταφύλλου Φλώρα του Κων/νου
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βιτζηλαίος Παναγιώτης του Μιχαήλ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεντρωτής Κυριάκος του Ιωάννου
ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Τριαντάφυλλος Βασίλειος του Ιωάννη
ΤΑΜΙΑΣ: Κρητικού Ευτυχία του Σταύρου
ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ : Βιτζηλαίος Νικόλαος του Οδυσσέα
ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΗ: Στόκας Νικόλαος του Κων/νου, Παπαιωάννου Γεωργία του Αυγουστίνου, Βιτζηλαίου Ελευθερία του Γεωργίου και Παντελαίος Γεώργιος του Δημητρίου.

 

Στην Eξελεγκτική Eπιτροπή εκλέχθησαν οι: Ρούσσου Άννα του Εμμανουήλ, Βιτζηλαίου Μαργαρίτα του Γεωργίου και Βιτζηλαίου Άννα του Νικολάου με αναπλ. μέλος τον Χριστόφορο Αθανάσιο του Παναγιώτη.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr