Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λάκης Λαζόπουλος, Ζέτα Μακρυπούλια, Μαρία Λεκάκη απόλαυσαν στο κατάμεστο Θέατρο Λευκών Πάρου μια εξαιρετική θεατρική παράσταση!

08 Αυγούστου 2017 21:19

Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών Πάρου το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου και ο λόγος ήταν προφανής! Η εξαιρετικά επιτυχημένη παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» η οποία ήταν καθημερινά για πέντε μήνες sold out στο Θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της περιοδεία της στις Λεύκες και μάγεψε το κοινό!

Οι δύο συν – πρωταγωνιστές και συν – σκηνοθέτες της παράστασης, Γιώργος Χρυσοστόμου και Μάκης Παπαδημητρίου, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας και εναλλαγής ρόλων, μεταμορφώσεων και αυτοσχεδιασμού κέρδισαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κόσμου.

Η σάτιρα, η κοινωνική κριτική και η σύγκρουση του λαμπερού και ψεύτικου κόσμου του θεάματος με την πεζή πραγματικότητα στην γλυκόπικρη αυτή ιρλανδική κωμωδία της Μαρί Τζόουνς άγγιξε τους θεατές το κατάμεστο θέατρο και οι περισσότεροι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις μετά το τέλος της παράστασης.



Μεταξύ των θεατών που τίμησαν με την παρουσία τους την παράσταση, ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος, η Ζέτα Μακρυπούλια και η Μαρία Λεκάκη. Οι δύο ηθοποιοί, Μακρυπούλια και Λαζόπουλος, αγαπημένοι φίλοι της Πάρου εδώ και χρόνια, διατηρούν εξοχικές κατοικίες στο νησί όπου κάθε καλοκαίρι περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών τους. Καθώς φαίνεται οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες, δεν χάνουν την ευκαιρία να δώσουν το «παρών» στις σημαντικές εκδηλώσεις πολιτισμού που παρουσιάζονται στο νησί κάθε καλοκαίρι! Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί, καθισμένοι στις πρώτες σειρές το θεάτρου, φάνηκε να απολαμβάνουν πολύ την επιτυχημένη παράσταση!

Το Ανοιχτό Θέατρο Λευκών, ένας κορυφαίος χώρος πολιτισμού όχι μόνο για τις Λεύκες αλλά και για ολόκληρη την Πάρο, φιλοξενεί κάθε καλοκαίρι σπουδαίες πολιτιστικές εκδηλώσεις τις οποίες τιμά με την παρουσία του πλήθος κόσμου από την Πάρο αλλά και επισκέπτες του νησιού. Για το λόγο αυτό ο χώρος του πάρκινγκ θα έπρεπε να είναι ίσως μεγαλύτερος καθώς κάποιες φορές παρατηρούνται δυσλειτουργίες λόγω της πληθώρας οχημάτων που σταθμεύονται εκεί από τον κόσμο που επισκέπτεται το θέατρο.



Κατά τα άλλα, η βραδιά της 7ης Αυγούστου με την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του» κύλησε όμορφα αφήνοντας στον πολύ κόσμο που την παρακολούθησε τη γεύση του καλού, ποιοτικού θεάτρου που αξίζει να προβάλλεται και να τιμάται από το θεατρόφιλο κοινό.

DSC_0030.jpg DSC_0033.jpg DSC_0034.jpg

DSC_0039.jpg DSC_0049.jpg DSC_0052.jpg

DSC_0053.jpg DSC_0067.jpg DSC_0068.jpg



Φωτορεπορτάζ: Αφροδίτη Δρακοπούλου - Σάρδη

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr