Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O Νιόνιος ξεσήκωσε το κοινό της Πάρου! Ανεπανάληπτος Διονύσης Σαββόπουλος...

05 Αυγούστου 2019 20:47

Το κοινό της Πάρου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο Πάρκο Πάρου δημιουργώντας το αδιαχώρητο το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου. Αιτία; Η συναυλία του μυθικού Νιόνιου του ελληνικού πενταγράμμου, του τραγουδοποιού που από τις αρχές της δεκαετίας του ΄60 έχει γράψει και έχει ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και φέρουν την προσωπική του σφραγίδα.


Ο μοναδικός Διονύσης Σαββόπουλος - μαζί με τους Γιώτη Κιουρτσόγλου, Βαγγέλη Καρίπη και Στάθη Άννινο - έδωσε μια υπέροχη μουσική παράσταση στην Πάρο, ξετυλίγοντας το νήμα της «σαββοπούλειας» μουσικής πορείας του που μετρά πολλές δεκαετίες.
Ο κορυφαίος των Ελλήνων τραγουδοποιών με τις ανεπανάληπτες ερμηνείες των δικών του τραγουδιών που συναρμόζουν αριστοτεχνικά ξένα μουσικά ρεύματα με ελληνικούς παραδοσιακούς και λαϊκούς ήχους, ξεσήκωσε τον κόσμο που απόλαυσε εκστασιασμένος τα ομορφότερα τραγούδια του.



Κομμάτια ρομαντικά, με πολιτικά διεισδυτικό στίχο ή ακόμα με σκωπτικό περιεχόμενο, πέρασαν στα χείλη του κόσμου που για δύο περίπου ώρες μαγεύτηκε από την πληθωρική πάνω στη σκηνή προσωπικότητά του αγαπημένου του Νιόνιου, έγινε ένα μαζί του, και τραγούδησε άλλοτε με τρυφερότητα και άλλοτε με πάθος λατρεμένα από όλους τραγούδια. Που σφράγισαν μουσικά, στιχουργικά και ερμηνευτικά την εποχή στην οποία γράφτηκαν από τον σπουδαίο δημιουργό Σαββόπουλο, που παραμένουν διαχρονικά και αξεπέραστα!

DSC02992.jpg DSC02995.jpg DSC02999.jpg

DSC03005.jpg DSC03008.jpg DSC03011.jpg

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr