Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκλογές Πολιτιστικού Συλλόγου "Ατλαντίς"

11 Μαρτίου 2020 13:59

Με την σημαντική συμμετοχή 93 μελών πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 5 Μαρτίου 2020 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πολιτιστικού Συλλόγου Άσπρου Χωριού «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».


Στην αρχή της συνέλευσης ο Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Νίκος Τριαντάφυλλος αναφέρθηκε στις δραστηριότητες, στις επιτυχημένες εκδηλώσεις καθώς και στα έργα εξωραϊσμού που πραγματοποίησε το Δ.Σ. κατά την διάρκεια της τριετούς θητείας του, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η επιτυχία τους οφείλεται στην ομοφωνία των μελών του, αλλά και στην συνεργασία και συμμετοχή όλων των κατοίκων, των μελών και των φίλων που έχουν αγκαλιάσει τον Σύλλογο.

Ακολούθησε η αναφορά στον οικονομικό απολογισμό για την τριετία που πέρασε, η έγκρισή του και η ανάγνωση του πρακτικού ελέγχου της εξελεγκτικής επιτροπής.
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. μετά από την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριαντάφυλλος Νικόλαος του Κων/νου
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριανταφύλλου Φλώρα του Κων/νου
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βιτζηλαίου Άννα του Οδυσσέα
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κεντρωτής Κυριάκος του Ιωάννη
ΑΝΑΠΛ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυδωνιεύς Μιχαήλ του Κων/νου
ΤΑΜΙΑΣ: Βιτζηλαίος Παναγιώτης του Μιχαήλ
ΑΝΑΠΛ.ΤΑΜΙΑΣ : Τριαντάφυλλος Βασίλειος του Ιωάννη
ΑΝΑΠΛ.ΜΕΛΗ: Τριαντάφυλλος Κων/νος του Ιωάννη, Στόκας Νικόλαος του Κων/νου και Παπαϊωάννου Γεωργία του Αυγουστίνου.

Μέλη Eξελεγκτικής Eπιτροπής Ρούσσου Άννα του Εμμανουήλ, Βιτζηλαίου Άννα του Νικολάου, Παντελαίος Γεώργιος του Δημητρίου. Αναπλ. μέλος: Βιτζηλαίου Μαργαρίτα του Γεωργίου.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr