Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Tο πρόγραμμα στο Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Αι Γιάννης Δέτης

20 Ιουλίου 2020 19:15

Σύντομα ξεκινούν και οι προβολές του Σινέ Έναστρον

Το Περιβαλλοντικό και Πολιτιστικό Πάρκο Αι Γιάννη Δέτη, πιστό για μία ακόμα φορά στο ραντεβού του με το κοινό, ανακοινώνει με χαρά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο Πάρκο για το 2020.

Συμπληρώθηκαν ήδη 11 χρόνια από τότε που το Φεστιβάλ έκανε την εμφάνιση του στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Πάρου, παρουσιάζοντας τα μεγαλύτερα ονόματα της θεατρικής και μουσικής σκηνής της πατρίδας μας και όχι μόνο. Εφέτος οι ιδιαίτερες καταστάσεις και ο σεβασμός στην ασφάλεια των θεατών, μας οδήγησαν να περιορίσουμε τις ημέρες των εκδηλώσεων χωρίς όμως να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα, την ποικιλία και την δυναμική τους.

Ονομάσαμε το Φεστιβάλ 10 ½ και όχι 11ο. Το ένα μισό το χαρίσαμε στον φόβο, στην ανασφάλεια, στην εσωστρέφεια. Το άλλο μισό όμως είναι εδώ για να μας συγκινήσει, να μας εμψυχώσει, να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους με τον τρόπο που μόνο ή τέχνη μπορεί.

Η καλλιτεχνική επιτροπή και η πρόεδρος κα. Άννα Κάγκανη, με την υποστήριξη του προέδρου κ. Ανδρέα Ανδρεόπουλου αλλά και όλου του ΔΣ, εργάστηκε συνετά και οργανωμένα καταφέρνοντας να υλοποιήσει ένα συμπυκνωμένο και χορταστικό πρόγραμμα που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες και την αισιοδοξία μας.

Σ αυτό το υπέροχο θέατρο που έχει το όνομα του μεγάλου Πάριου ποιητή της αρχαιότητας Αρχίλοχου, εκεί που τα αστέρια συναντούν μουσικές εξαίσιες, θεατρικό λόγο και ψυχών αντάμωμα, οι θεατές θα έχουν την τύχη να απολαύσουν ένα ιδιαίτερα προσεγμένο πρόγραμμα με ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες επιλογές.

Από τις 25 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2020 μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναυλίες με ελληνική μουσική, jazz, κλασική, Αρχαίο Δράμα, παραστάσεις για παιδιά, κουκλοθέατρο, ταινίες, παρουσιάσεις βιβλίων κ.ά
Σας περιμένουμε λοιπόν σ αυτή τη μεγάλη γιορτή της τέχνης και του πολιτισμού, που γεννιέται κάθε χρόνο στην Πάρο και είναι σίγουρο, ότι αφήνοντας τις φιλόξενες κερκίδες του θεάτρου μας, η μαγική λάμψη των άστρων και του φεγγαριού θα φωτίζει για πάντα τις καρδιές και την ψυχή χαρίζοντας πληρότητα και ευδαιμονία.

Απαραίτητη ενημέρωση για όλους τους θεατές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Πάρκου.

1. Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από τα σημεία προπώλησης προκειμένου ν` αποφευχθεί ο συνωστισμός στα ταμεία.
2. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο και την έξοδο σας από το θέατρο.
3. Κρατάτε πάντα 1.5 μέτρο απόσταση από τον διπλανό σας στην έκδοση των εισιτηρίων, στο μπάρ, στην είσοδο και έξοδο από το θέατρο.
4. Οι θεατές κάθονται έως 4 μαζί και μετά αφήνουν μία θέση κενή.
5. Σε όλες τις εκδηλώσεις δεν θα υπάρχει διάλλειμα.

 

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr