Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευχαριστίες της Αφροδίτης Δρακοπούλου Σάρδη για την έκθεση της Art Way

30 Αυγούστου 2020 17:11

Αυτό ήταν!!! Πέρασε αλλά δεν πάει θα τη θυμόμαστε για πάντα και τη φετινή έκθεση της ΑRT WAY στην Πάρο στη Νάουσα στο κέντρο τέχνης Άγιος Αθανάσιος .


Μια έκθεση με θέμα ΤΕΧΝΗ -ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΑ ΝΕΡΑ. Η έκθεση ξεκίνησε στις 22/8/2020 και διήρκησε έως και 29/8/2020 . Μια έκθεση γεμάτη Αιγαίο , φως Κυκλάδες, Πάρο.

Ένα νησί μες το νησί. Έτσι παρομοίασαν οι επισκέπτες μας τον εκθεσιακό χώρο του Αγίου Αθανασίου αντικρίζοντας έργα που κυριαρχούσε το λευκό και το γαλάζιο , τα φρεσκοασβεστωμένα σοκάκια, οι αυλές με τις βουκαμβίλιες , τα εκκλησάκια στους βράχους, το ηλιοβασίλεμα στον κόλπο της Νάουσας, το απέραντο γαλάζιο του βυθού, οι γεμάτες χρυσοκίτρινα χρώματα ανατολές εικόνες δυνατές αποτυπωμένες με τις πιο περίτεχνες πινελιές. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες άρωμα από το φως του εκλειπόντος ιδρυτή της ART WAY εικαστικού-επιμελητή και λάτρη της Πάρου Γιώργου Σάρδη αλλά παρ´ όλα αυτά με ιδιαίτερη επιτυχία με την πλήρη στήριξη της ΚΔΕΠΑΠ, του Δήμου ΠΑΡΟΥ και την ηθική στήριξη του συλλόγου γυναικών Νάουσας.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που στηρίζετε την πορεία της ART WAY στην Πάρο και ευχόμαστε σύντομα τα όσα δύσκολα βιώνουμε να είναι ένα μακρινό παρελθόν και σύντομα να είμαστε και πάλι μαζί με πολύ τέχνη και πολύ αγάπη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Έπαρχο Πάρου-Αντίπαρου κ. Κώστα Μπιζά, στο Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο, στην Αντιδήμαρχο κ. Δώρα Σαρρή, στον κ. Βατίστα Ρούσσο , στον πρόεδρο τουριστικής ανάπτυξης Πάρου κ. Λεοντή Μικέ, στον Πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ κ. Δημήτρη Αντιπαριώτη στους συνεργάτες του κ. Ειρήνη Κυριαζάνου και κ. Ιωσήφ Καλπάκογλου,κ. Λευτέρη Καρποδίνη

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr