Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Λόγω της πυρκαγιάς αναβάλλεται παράσταση στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών

29 Ιουνίου 2021 16:31

Η πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την περιοχή των Λευκών γίνεται αιτία ώστε να αναβληθεί η παράσταση Καραγκιόζη που θα δινόταν στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκών υπό τη διοργάνωση του Μ.Ε.Ε.Α.Σ. Υρία την Τετάρτη 30 Ιουνίου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Λόγω της πύρινης λαίλαπας που έπληξε το νησί μας και ιδιαίτερα το χωριό μας, τις δύο τελευταίες ημέρες, ο Σύλλογος Μ.Ε.Ε.Α.Σ ΥΡΙΑ με αίσθημα συμπαράστασης προς τους συγχωριανους μας, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη παράσταση Καραγκιόζη στις 30 Ιουνίου στο Ανοιχτό θέατρο των Λευκών.
Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο δυσάρεστο γεγονός που αντιμετώπισε το νησί μας και σύντομα η ζωή όλων μας να βρει την κανονικότητα της.

Θα σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία της παράστασης.
Αποστολης Παντελαιος

Επανεκκίνηση Επιτέλους για το θέατρο μας !!!

Δόθηκε το πράσινο φως και το Ανοιχτό θέατρο των Λευκών, ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του και να υποδεχτεί ΞΑΝΑ τους επισκέπτες του νησιού μας.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλους, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σημάνουμε την έναρξη ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΏΣΕΩΝ της θερινής περιόδου.

Με ΤΑ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ μέτρα προστασίας, μειωμένη πληρότητα και απόλυτη ασφάλεια, σηκώνουμε σύντομα αυλαία και σας καλούμε να ζήσουμε μοναδικές βραδιές κάτω από τα αστέρια, με λιγότερες μεν εκδηλώσεις, αλλά το ίδιο ποιοτικές, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ προηγούμενες χρονιές...

Σύντομα κοντά σας !!!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr