Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 - Psts.gr

Βρισκόμαστε στο peak της θερινής τουριστικής σεζόν, και ένα από τα φλέγοντα ζητήματα της περιόδου, μιας και το νησί κατακλύζεται από χιλιάδες επισκέπτες, είναι η διατήρηση της καθαριότητας στους δημόσιους χώρους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 19:29

Έναρξη δρομολογίων των Aero Highspeed

Η ATTICA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ («Attica Group»), μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group, έχει την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσει την έναρξη δρομολογίων των τριών νεότευκτωνCatamaran Aero Highspeed,τα οποία ναυπηγήθηκαν στα ναυπηγεία BrødreneAa της Νορβηγίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 22 Αυγούστου - αντί για τις 31/8 - θα ανοίξει η Βουλή για να συζητήσει το θέμα των υποκλοπών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε σε μία σειρά εκδηλώσεων στην Μύκονο, που διοργανώθηκαν με πρωτοβουλία του εκπροσώπου της Nationale Piloti στην Ελλάδα κ. Κωνσταντίνου Μαστοράκη, με επίκεντρο την οδική ασφάλεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν μέσω της πολιτικής θύελλας που έχει φέρει η αποκάλυψη για παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τον Κωνταντίνο Τασούλα να ανταποκριθεί στο αυτονόητα δημοκρατικό του καθήκον να διευκολύνει να ασκηθούν το συντομότερο όλες οι αρμοδιότητες της νομοθέτησης και του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την έναρξη του live του Πάνου Μουζουράκη και όλα είναι έτοιμα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το δυναμικό μουσικό συγκρότημα ΜΠΛΕ έρχεται στην Πάρο όπου θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 16 Αυγούστου και ώρα 21:30 συναυλία με ελεύθερη είσοδο στην παραλία της Παροικίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής ΚυκλάδωνΝ.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, ενημερώνει ότι το Υπουργείο Υγείας ενέκρινε προκήρυξη 11 θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου Ε.Σ.Υ. σε επτά υγειονομικές δομές του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκδήλωση για την οδική ασφάλεια υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τη Nazionale Piloti της Formula 1 με αφορμή τα 40 χρόνια δράσης της πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Αυγούστου στη Μύκονο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και Δήμου Ίου, ο κ. Λεονταρίτης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ίου κ. Γκίκα Γκίκα και συζήτησαν διεξοδικά όλα τα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και για τα προς υλοποίηση έργα που πραγματοποιούνται στο νησί με τη συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos