Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου είναι εδώ! (Βίντεο)

01 Σεπτεμβρίου 2020 17:17

Δραστήρια, προσηνής, χαμογελαστή και παθιασμένη με την κουζίνα, η αγαπημένη μας Παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «μπαίνει» από την Δευτέρα 31 Αυγούστου στα σπίτια μας μέσω της νέας της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής!

Κάθε μέρα λοιπόν στις 11:30 το πρωί, συντονιστείτε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και απολαύστε την Αργυρώ επί τω έργω! Τίτλος της εκπομπής «Ώρα για φαγητό» και αντικείμενό της αλμυρά και γλυκά πιάτα που η Αργυρώ μοιράζεται με όλους μας!

Συνταγές εύκολες, γρήγορες, απλές και καθημερινές, φτιαγμένες με μεράκι και υλικά που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, παρουσιάζονται από την εξαιρετική Παριανή μαγείρισσα που μας κάνει χρόνια τώρα περήφανους με τη δουλειά της.

Καθημερινά λοιπόν από Δευτέρα έως Παρασκευή, την ώρα που οι περισσότεροι προβληματιζόμαστε για το τι θα επιλέξουμε ως κύριο γεύμα της ημέρας, η Αργυρώ μας προτείνει τρία πιάτα βγάζοντάς μας από τη δύσκολη θέση!

Με οδηγό την αγάπη και το πάθος της για το καλό, θρεπτικό και νόστιμο φαγητό, η εκπομπή «Ώρα για φαγητό» θα γίνει η καθημερινή αγαπημένη συνήθεια για όλους τους καλοφαγάδες!



 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr