Πέμπτη, 07 Μαϊος 2015 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Τήνου στο λιμάνι της Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. 75χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφασισμένος να επιβάλει την τάξη και να εφαρμόσει τους κανονισμούς εμφανίστηκε ο Δήμος Πάρου κατά το πρόσφατο τελευταίο διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενδιαφέρουσες μεταβολές φαίνεται να έχουν και οι ξενοδοχειακές τιμές σε μηνιαία βάση στα νησιά του Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή την σημερινή ειδησεογραφία σχετικά με την σύγκλιση που επετεύχθη στο θέμα του ΦΠΑ, όπως τουλάχιστον μεταδίδεται από ελληνικές και κοινοτικές πηγές και την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή να βρίσκεται πλέον στο τραπέζι της συμφωνίας, μετά ουσιαστικά την 20η Φεβρουαρίου, οπότε στο κείμενο των σημείων, πάνω στα οποία θα κινηθεί η αξιολόγηση από τους θεσμούς, προσετέθη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 12η Μαΐου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 06-05-2015 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Σύρο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ερμούπολης ένας 26χρονος και μια 23χρονη, ημεδαποί, γιατί κατείχαν κατά περίπτωση μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 3 ναρκωτικά χάπια. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαΐου, στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής, από το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η τελετή βράβευσης για τον μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής «Ζωγραφίζω το Νησί μου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιώργος Λεονταρίτης : «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον τόπο μας και θα πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα αθλητικό γεγονός πανελλήνιας εμβέλειας διοργανώνεται στην Παροικία της Πάρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ, το Σάββατο 16 Μαΐου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos