Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Η ΔΗΜ.T.O. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία τις εκδηλώσεις προς τιμή του Στρατή και Δημήτρη Αλιπράντη, δύο μεγάλων πολιτικών μορφών από τη Μάρπησσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας που ακολουθεί τις διεθνείς οδηγίες GRI Standards του Global Reporting Initiative

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με την αναζήτηση των πολυτελών σκαφών μέσω εταιρειών που έστηνε, για τη μεταφορά των ναρκωτικών - Μαζί με τον 50χρονο συνελήφθησαν άλλα εννέα μέλη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλάθι του αιγαιακού πρωινού που εντάσσεται στο «Νότιο Αιγαίο – Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019», παρουσιάστηκε την Κυριακή στην έκθεση XENIA

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 01η Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προσωπική απόφαση του Σ. Θεοδωράκη να επιδιώξει την εκλογή του ως αρχηγού του «Νέου Φορέα», κατέληξε σε ήττα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία εκατοντάδων προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε στην Αθήνα, μια σειρά από σημαντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, με πρωτοβουλία της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και κύριο θέμα, τον αρχαιολογικό θησαυρό των Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η υποχρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, εξαιτίας των στρεβλών στατιστικών στοιχείων που την κατέταξαν στις περισσότερο ανεπτυγμένες Περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν το κυρίαρχο ζήτημα που ο Περιφερειάρχης ανέδειξε στην διάρκεια της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης Επιχειρησιακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου 2014 – 2020,στη Νάξο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία (01) θαλάσσια χελώνα του είδους καρέττα - καρέττα εντοπίστηκε νεκρή μεσημβρινές ώρες χθες, από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαλαμίνας, στη θαλάσσια περιοχή «ΑΙΑΝΤΕΙΟ» ν. Σαλαμίνας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos