Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Σάββατο σήμερα, το κουπόνι πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια! Συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις από την Πρέμιερ Σκωτίας, την Α' Γαλλίας, την Α' Ολλανδίας, τη Σούπερλιγκ, αλλά και το μπάσκετ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η είδηση του χαμού του φίλου και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Αντώνη Μπουρή, συγκλόνισε τόσο την τοπική κοινωνία της Νάουσας όσο και την οικογένεια του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή ''ΔΥΣΒΑΤΟ ΣΤΕΝΟ ΑΝΔΡΟΥ - ΤΗΝΟΥ'', εντοπίστηκε το Α/Κ ''ΧΡΥΣΟΥΛΑ'' Ν. Σύρου 1121 να διενεργεί αλιεία με δίχτυα χωρίς να λειτουργεί η δορυφορική συσκευή αυτόματου εντοπισμού (V.M.S.), λόγω δηλωθείσας παύσης αλιευτικής δραστηριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής από τους αστυνομικούς σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρύβεται κάτι πίσω από την είσοδο των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε τουρκικό έδαφος, που οδήγησε στη σύλληψή τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι ψευδείς ειδήσεις είναι 70% πιθανότερο να εξαπλωθούν μέσω του Twitter από ό,τι οι αληθινές ειδήσεις, σύμφωνα με μία νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, τη μεγαλύτερη τού είδους της μέχρι σήμερα, που επιβεβαιώνει τη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να παραπληροφορούν.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Eπί του παρόντος» καταδρομείς, πεζοναύτες και το Iwo Jima συμμετέχουν σε «προγραμματισμένη άσκηση» λένε οι Αμερικανοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 11:26

Ερντογάν μαινόμενος κατά Moody's

Μετά την υποβάθμιση της Τουρκίας, ο σουλτάνος «άστραψε και βρόντηξε», αναφέροντας ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι οίκοι αξιολόγησης είναι «στημένος»...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos