Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Κάτοικος Τήνου ήταν ο άνδρας η σορός του οποίου βρέθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή της νησίδας Άσπρου, 8 ν.μ. ανατολικά του λιμανιού της Ερμούπολης Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν μια στιγμή που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στους χιλιάδες πιστούς προσκυνητές στη Χάρη της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ανακοινώνουμε τη μεγάλη μεταγραφή η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή του πίσω στην ομάδα μας , ύστερα από δύο (02) χρόνια του αμυντικού και αμυντικού χαφ Άγγελου Σταμούλη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάββατο σήμερα (18/08) το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι αυξημένο, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να βρίσκονται στις επάλξεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 17-08-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 36χρονος ημεδαπός διότι στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου και έρευνας που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -8- γραμμαρίων. Επιπλέον σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Γ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή φυλάκισης -4- μηνών και χρηματική ποινή 400 ευρώ, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήταν πρώην γενικός γραμματέας του ΟΗΕ και νικητής βραβείου Νόμπελ Ειρήνης - Το όνομά του είχε συνδεθεί με την πρότασή του για την επίλυση του Κυπριακού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία - Ενημερωθείτε πριν κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο πιάνο της Όπερας και του Ανώτατου Ωδείου των Παρισίων ως ο πρώτος Έλληνας πιανίστας. Μια αξιοζήλευτη σταδιοδρομία στη γαλλική και παγκόσμια μουσική σκηνή ως συνθέτης και μουσικός, ο οποίος, ως αληθινός πολίτης του κόσμου και βαθιά πνευματικός άνθρωπος, παρέμεινε αταλάντευτα Έλληνας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα από αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή νότια των Οινουσσών ο ένας από τους δύο 68χρονους Ελληνοαμερικανούς, οι οποίοι μαζί με δύο ακόμα άτομα επέβαιναν σε λέμβο που ανετράπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την Παρασκευή 24η Αυγούστου, μέχρι και το τέλος του μήνα, αναμένεται να ανακοινωθούν οι βάσεις του 2018 καθώς μέχρι τώρα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos