Παρασκευή, 03 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Ο πρωθυπουργός είχε το απόγευμα της Παρασκευής (03/07) συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό για την Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκο Τόσκα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είναι ένα τραγούδι - ερωτικό κάλεσμα, ένα κομμάτι άκρως καλοκαιρινό του οποίου το video clip "ξεχειλίζει" από απίθανες εικόνες Πάρου, από παραλίες, τυρκουάζ νερά, γραφικά κατάλευκα σοκάκια και χορό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η μεγάλη φωτιά που προκλήθηκε σε δύσβατη περιοχή, από άγνωστη προς το παρόν αιτία, την 1η Αυγούστου και αναζωπυρώθηκε την επομένη, προκάλεσε σοβαρή οικολογική καταστροφή στο εσωτερικό του νησιού μας και προβλήματα στη λειτουργία του ΧΥΤΑ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τώρα το όνειρο της απόδρασης στα διαμάντια του Αιγαίου μπορεί να γίνει πραγματικότητα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι το Σάββατο 4-8-2018, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία οι οινοποιητικές επιχειρήσεις για να παραλάβουν σταφύλια από τους αμπελουργούς πρέπει οι αμπελουργοί πριν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεκόρ 30ετίας κατέγραψαν οι αφίξεις επιβατών στο λιμάνι της Πάρου κατά το μήνα Ιούλιο που μόλις μας πέρασε, σύμφωνα με τα επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία του Λιμεναρχείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών είχαμε λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένα εύσωμος Ρομά μπήκε σε σπίτι (οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πλησίον της Οδού Κωνσταντινουπόλεως) και αφού έκλεψε χρυσαφικά και χρήματα έγινε ¨καπνός¨! Μόλις οι ένοικοι αντιλήφθηκαν την κλόπή κάλεσαν την αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την εκτέλεση του έργου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ολοκληρωμένη μελέτη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου με όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις για την αναβάθμιση του συστήματος προσκρουστήρων του νέου λιμένα Μυκόνου, ύψους 3.500.000 ευρώ, προκρίθηκε μεταξύ άλλων προτάσεων και εντάχθηκε πανηγυρικά στο ΕΣΠΑ 2014-2020, εξασφαλίζοντας έτσι την αντίστοιχη ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos